RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

I kvällens avsnitt kommer RN förstås att diskutera nattens iranska attack mot Israel, kallad ”Operation sant löfte”. Dessutom diskussioner om det uppmärksammade mordetMikael i Skärholmen och Christian Petersons avslöjanden om Bilan Osman, Expo och förrädaren Pavel Gamov.

Detta och andra tagningar om veckans nyheter i veckans livesändning med start klockan 19:00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-bild

Väggbonad vid Palestinatorget i Teheran. Texten på hebreiska lyder: "Nästa örfil kommer att vara hårdare. Nästa misstag ni gör kommer att bli slutet på ert fejkland".

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.