Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#4 — fullspäckad med intervjuer!

Av Redaktionen, 2016-10-20
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Radio Nordfront genomförde under kvällen en direktsändning i vilken tre intressanta gäster intervjuades och ett antal viktiga nyheter diskuterades.

rndirekt4

De tre personerna som ska intervjuas är följande personer:

  • Den finske aktivisten Jesse ”Eppu” Torniainen som igår släpptes efter att ha suttit häktad en månad. Torniainen är misstänkt för att ha slagit eller sparkat till en aggressiv och spottande person i samband med att Nordiska motståndsrörelsen genomförde en offentlig aktion i Finland. Personen som betedde sig dåligt ska ha ramlat och slagit huvudet i marken och dog en vecka efter incidenten. Media har skyllt dödsfallet på Torniainen, men polisutredningen pågår ännu och det är oklart exakt vad som orsakade dödsfallet. Den döde personen hade behandlats på sjukhus och dog dagen efter att han skrivits ut från sjukhuset, vilket gör det svårt att i det här skedet veta varför han dog.
  • 30-årige Martin som åtalades tillsammans med Andreas Carlsson och trots att bevisen var väldigt svaga och att han befann sig i en självförsvarssituation dömdes till tre års fängelse och ska betala 400 000 kr i skadestånd till Showan Shattak, en av vänsterextremisterna som maskerat sig och i kraftigt numerärt överläge gick till oprovocerad attack mot fyra nationalister.
  • Chefen för Näste 1 (Rede 1) i den norska avdelningen av Nordiska motståndsrörelsen, Tommy Nyberg, som under torsdagens morgon blev uppsökt av den norska säkerhetspolisen Politiets sikkerhetstjeneste (PST) utanför sin bostad på Østlandet. Syftet med besöket var att prata med Nyberg om hans engagemang i organisationen och att genom hot få honom att lämna den.

Utöver dessa väldigt aktuella och allvarliga intervjuer kommer antagligen skandalerna kring det amerikanska presidentvalet, Donald Trumps mäktiga tal i Florida, gårdagens presidentvalsdebatt och andra intressanta saker att avhandlas i kvällens sändning.

Två nya mikrofonriggar inköpta:

Under veckan köpte Radio Nordfront-medarbetarna Robin Palmblad och Martin Saxlind in nya mikrofoner med tillhörande stativ.

Tack till alla lyssnare som stöttat Radio Nordfront!

martin_saxlind

Mikrofonernas fabrikat är Röde Podcaster, med chock- och puffskydd (puffskyddet inte monterat på denna bild).

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen (i efterhand):

Listen to ”RN DIREKT#4: Fullspäckad med intervjuer!” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-10-20 14:30