RADIO NORDFRONT. Under kvällen intervjuade Radio Nordfront kvinnorna bakom Radio Regeringen och hade även en diskussion med Elias Lodin, från Vänsterpartiet i Ludvika.

direkt12

I kvällens avsnitt medverkade Radio Nordfronts fasta medarbetare Robin Palmblad, Pär Öberg och Emil Hagberg. Även Tobias Lindberg från Informationskriget.se medverkade.

Under sändningen kom Radio Regeringen att intervjuas och en diskussion med med vänsterpartisten Elias Lodin hölls. Programmet avslutas med diskussion om nyheter.

Gällande misshandeln i Finland:

Radio Nordfront-medarbetaren Emil Hagberg, som i samband med en demonstration i Finland bakbands med buntband och av finländsk polis därefter placerades i samma polisbuss som en våldsam mötesstörare, kommer att delge det uppmärksammade tilltaget från systemet.

Intervju med Radio Regeringen:

Ikväll kommer de båda kvinnorna, Elin och Rebecca, som ligger bakom den lyckade webbradiosatsningen Radio Regeringen, att intervjuas i Radio Nordfront. De båda är anslutna till Nordiska motståndsrörelsen, men driver Radio Regeringen fristående och på eget initiativ.

Ni lyssnare har möjlighet att ställa frågor till de båda genom att posta en kommentar till denna artikel, eller i Spreaker-chatten under pågående sändning.

Elias Lodin medverkar:

Elias Lodin, från Vänsterpartiet, kommer att medverka under kvällens avsnitt. Lodin har vid ett flertal gånger anmält nationella för diverse brott, nu senast anmälde han ”Troll-Fredrik-Vargas” samt folk från Radio Nordfront för regimens gummiparagraf ”Hets mot folkgrupp”.

Lodin har även gjort sig känd genom att klä ut sig till clown i samband med deltagande i mötesstörning riktad mot Nordiska motståndsrörelsen, samt offentliga bajsaktioner mot folk med andra åsikter än honom själv.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#12: Direkt med Radio Regeringen och Elias Lodin” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-12-11 17:08