Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN Direkt #3: Andreas Carlsson, WWIII och Radio Regeringen

Av Redaktionen, 2016-10-13
redaktionen@nordfront.se

DIREKTSÄNDNING. I kvällens avsnitt intervjuades bland annat Andreas Carlsson. Även Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkade.

Andreas Carlsson medverkar i morgondagens direktsändning vid 20:00.

Andreas Carlsson medverkar i morgondagens direktsändning vid 20:00.

Här kommer RN Direkt #3 i vilket de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjuar den nyligen frisläppte nationalisten Andreas Carlsson medverkade. Även Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkade.

Bakgrund till intervjun:

I måndags släpptes nationalisten Andreas Carlsson ur häktet i Malmö. Detta efter att han suttit häktad fyra månader i Ukraina där han först greps och sedan sju månader i Sverige. Carlsson dömdes i tingsrätten till tre års fängelse för två fall av grov misshandel mot vänsterextremister, trots att allt pekar på att Carlsson och hans kamrater agerade i nödvärn – vilket Nordfront skrivit om tidigare.

Domen överklagades till hovrätten och nu har Carlsson alltså släppts efter hovrättsförhandlingarna som avslutades i onsdags. Hovrättsdomen kommer nästa onsdag, men just nu ser det ut som att sanningen kommer att segra och att Carlsson frikänns eller döms till ett lågt straff som han redan suttit av under häktningstiden.

Det här innebär alltså att Showan Shattak, som Nordfront skrivit många avslöjande artiklar om, kan komma att avslöjas som en bluff och skämma ut hela den ”antirasistiska” rörelsen i Sverige som försökt framställa honom som en oskyldig martyr fast han i själva verkat sannolikt är en misslyckad ”antifascist” som fick stryk när han angrep nationella aktivister.

Simon Lindbergs inlästa artikel:

Fler ämnen diskuterades:

Under direktsändningen kommer även ett flertal andra ämnen att diskuteras, bland andra:

  • Andreas Carlsson medverkade och berättade om upplevelser han varit med om efter att han blev beskylld för mordförsök.
  • Kritiken på Flashback gällande Motståndsörelsens socialistiska hållning, där Flashback-skribenten Ludwig Von Gyllengraal medverkade.
  • Simon Lindberg medverkade och diskuterade hans inlästa artikel Nordiska motståndsrörelsen – den sista utposten i kampen mot homolobbyn.
  • Pär Öberg diskuterade plastbantning, att försöka rensa sitt hem på plast och andra onyttiga grejor.
  • Den onyanserade kritiken mot podderskorna på Radio Regeringen, efter deras direktsända avsnitt med Pär Öberg.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna i efterhand (161 minuter):

Listen to ”RN Direkt #3: Andreas Carlsson, WWIII och Radio Regeringen” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-10-13 19:30