USA Presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr fortsätter sin valkampanj med att gå till hårt angrepp mot globalister. Han menar att Bill Gates och andra globalister i kretsen kring World Economic Forum använder klimatfrågan för att skapa ”totalitär kontroll över samhället”.

Som Nordfront tidigare har rapporterat har demokraten Robert F. Kennedy Jr valt att utmana president Joe Biden om Demokraternas presidentkandidatur i nästa års amerikanska presidentval.

Kennedy, som är brorson till den tidigare amerikanska senatorn Robert F. Kennedy och brorson till USA:s ex-president John F. Kennedy, är till skillnad från sedvanliga demokratiska kandidater dock en system- och globalistkritiker.

I sin presidentkampanj har han redan gått till hårt angrepp på både storfinansen och maktfullkomliga globalister. I en intervju som publicerats på Rumble säger han att klimat- och föroreningsfrågor utnyttjas av globalistkrafter som World Economic Forum och Bill Gates och det Kennedy beskriver som ”alla dessa stora megamiljardärer”. Enligt Kennedy utnyttjas frågorna ”på samma sätt som covid utnyttjades” i syfte att ”använda det som en ursäkt att införa totalitär kontroll över samhället”

Dagens politik är enligt Kennedy ”socialism för de rika” och en ”brutal, barbarisk och skoningslös kapitalism för de fattiga”.

— Nu ser människor att detta bara är ännu en kris som används för att ta de fattigas förmögenheter och berika miljardärer, säger presidentkandidaten.