VECKANS FRÅGA Donald Trump är den som mest gynnar våra intressen enligt Nordfronts undersökning.

Ex-presidenten Donald Trump fick, i överlägsen stil, flest röster i Nordfronts undersökning gällande vilken person som mest hade gynnat våra (vitas) intressen som nästa amerikansk president. 40 procent vill ha Trump tillbaka.

Jämnare var det om plats två som togs av Demokraternas Robert F. Kennedy Jr kom strax före Tucker Carlson och rapparen Kanye ”Ye” West. Att den sistnämnde fick så pass många röster kan säkerligen skapa syntax error hos många ”antirasister” som tror att nationella hatar svarta besinningslöst och utan grund. Kanye West har istället fått många nationellas stöd efter hans mod att utmana den judiska makten som styr världen för att säkerställa judarnas intressen.

Och stackars Joe Biden. Trots att Nordfront hade med två olika Biden-alternativ, där en av dem handlade om att han skulle fortsätta vara senil och ständigt göra bort så att vi andra kan gynnas av det, så blev det en överlägsen sistaplats. Vi kan också konstatera att 3,47 procent av Nordfronts läsarskara saknar kontakt med verkligheten.

I kommentarerna skrev Armafrei att ingen av de föreslagna kandidaterna skulle göra någon skillnad utan att det behövs ett brett nationellt uppvaknande precis som här. ABandcamp tror att med Trump vid rodret kommer USA inte längre ge samma stöd till militant globalism, men att också Kennedy är intressant ur ett ideologiskt perspektiv.

Veckans fråga fick totalt 1785 röster vilket vi på Nordfront ser som ett bra resultat även om vi gärna hade önskat mer diskussion också. När Veckans fråga existerade för några år sedan var det cirka 1500 röster per fråga.

En ny Veckans fråga kommer komma upp under dagen.

Så här såg Veckans fråga ut:

Det amerikanska presidentvalet äger rum 2024 men redan nu pågår spekulationer. Tucker Carlson har exempelvis inte alls aviserat att han kommer ställa upp, men vissa bedömare tror att det kan ske och att han i så fall har goda chanser att vinna. Detsamma gäller den lite svajige Kanye West som gjort uttalanden om judar men senare tagit tillbaka dem. En stark kandidat är ex-presidenten Donald Trump, men också Demokraten Robert F. Kennedy Jr som uttalat sig etablissemangskritiskt.

Alla de fyra ovanstående är, eller tycks vara, anti-globalister i varierande grad. Det betyder naturligtvis inte att någon av dem är frälsare på något sätt eller att vår rasliga överlevnad är beroende av hur det går i det amerikanska presidentvalet, eller i något annat hel- eller halvriggat val för den delen. Däremot kan vissa utfall i valet vara mer gynnande eller missgynnande för våra (vitas) intressen beroende på vilken politik presidenten kommer genomföra, vilka han kommer göra till fiender och så vidare.

Om du inte är nöjd med någon av de ovanstående utan istället anser att det är bäst att den senile Joe Biden sitter kvar så att han kan påskynda det sammanbrott som behövs (så kallad “accelerationism”) så röstar du “Joe Biden (för att han är dålig)” och om du är anhängare av globohomo så röstar du “Joe Biden (för att han är bra)”.

Vem av dessa vill du se vinna det kommande presidentvalet i USA?

  • Donald Trump (40,06%, 715 röster)
  • Robert F. Kennedy Jr (17,54%, 313 röster)
  • Tucker Carlson (16,41%, 293 röster)
  • Kanye ”Ye” West (15,13%, 270 röster)
  • Joe Biden (för att han är dålig) (7,39%, 132 röster)
  • Joe Biden (för att han är bra) (3,47%, 62 röster)
  • Totalt 1785 röster.

Frågan avslutades 2023-05-28. Det går inte längre att rösta.