HOMOLOBBYN I homolobbytidningen ”Ottar” skriver den så kallade sexinspiratören Marika Smith att 12-åringar borde få sexleksaker av staten. Dessutom vill hon att värnpliktiga ska få ”öva på att ha sex” på ”leksaker eller frukter”.

I krönikan ”Do it for the kids” i RFSU:s tidskrift ”Ottar” skriver den så kallade sexinspiratören Marika Smith om hur man ska få barn att bli mer intresserade av sex. Ett förslag är att staten skickar hem presentkort på sexleksaker till 12-åringar:

Alla borde få ett presentkort på en sexleksak hemskickat – en enkel vibrator, runkägg eller motsvarande – av staten när man fyller till exempel tolv, att utnyttja innan man fyller 18, så att man kan vänta tills peppen infinner sig.

Ett annat förslag från Smith är att presentkorten delas ut i klassrummen så att man på så sätt kan ”synka utdelningen med att man pratar om egen lust och njutning i skolan”.

Annars anser Smith att föräldrar ska köpa hem ”några billiga vibratorer/runkägg” så fort ens barn hamna i puberteten för att sedan lägga dem ”i en låda på undanskymd plats i hemmet”. Syftet är att barnen och ”hens kompisar” ska kunna ”ta dem om och när de vill, inga frågor kommer att ställas”.

"Låt värnpliktiga ha sex med frukter"

Under värnplikten anser Ottars ”sexinspiratör” att soldater under utbildning förutom vapen- och överlevnadsträning ska få mer ”konkret sexualkunskap” än det som skolan ”inte vill och kanske inte heller bör ta i”. Hon menar att de värnpliktiga ska få öva på ”praktiska sextekniker””leksaker eller frukter”. Enligt Smith skulle detta ge ”ökat självförtroende och mer fokus på kontakt än prestation”.

Tidskriften Ottar handlar enligt RFSU om ”sex och politik” och är en av homolobbyns viktigaste propagandaorgan. Marika Smtih är annars mest känd med sin podd ”Sex på riktigt” och erbjuder på sin hemsida alltifrån ”coaching” till ”föreläsningar” och ”möhippor”.