SVERIGE. Ebba Busch Thor har valts som partiledare för Kristdemokraterna. Tillsammans med den nyvalda partistyrelsen befäster valet Kristdemokraterna som ett sionistiskt parti.

Ebba Busch Thor visar visar sitt politiska engagemang för Israel.

Ebba Busch Thor visar visar sitt politiska engagemang för Israel.

Ebba Busch Thor, egentligen Ebba-Elisabeth Busch, har nu formellt utsetts som ny partiledare för Kristdemokraterna. Beskedet var väntat eftersom Busch var den enda kandidaten de röstberättigade hade att välja bland.

Ebba Busch Thor kommer från Livets Ord och har profilerat sig som en sionistisk högerpolitiker som framförallt kritiserat vänsterpolitik, islam och USA-kritiska länder som Ryssland, Vitryssland och Kuba.

Tillsammans med den likasinnade ledaren för Kristdemokratiska ungdomsförbundet (KDU), katoliken Sara Skyttendal, figurerade hon 2009 på krigiska bilder tillsammans med den israeliska försvarsmakten. Detta skedde samtidigt som tusentals palestinier dödades och tiotusentals människor etniskt rensades av israelerna i judendomens namn.

Även den sionistiska judinnan Caroline Szyber valdes in i Kristdemokraternas högsta ledning. Liksom sina kristna sionistiska kollegor Busch och Skyttendal har Szyber gjort sig känd för sitt engagemang för USA och Israel och mot islam, nationalsocialism, kommunism, Ryssland och Vänsterpartiet.

Källor:
Wikipedia: Ebba Busch Thor
8 snabba fakta som ger dig allt du behöver veta om Ebba Busch Thor
Ebba Busch Thor vald till KD-ledare


  • Publicerad:
    2015-04-25 21:55