Finns det ett irländsk maktinflytande över media? Det hävdar i alla fall den neokonservative radioprataren Michael Savage i ett angrepp på Fox News-ägaren Rupert Murdoch, politiske kommentatorn Bill O’Reilly och korrespondenten John Roberts. Dessa Fox News-anknutna personer tillhör enligt Michael Savage den ”irländska maffian”.

Michael Savage är en radiopratare, författare och politisk kommentator från USA.. Han har ett radioprogram, The Savage Nation, som har mellan 8 och 10 miljoner lyssnare i veckan på 400 stationer runt om i landet. Han är känd som sionist, pro-Israel och har uttalat att andra folk i Mellanöstern bör tvångskristnas för att göra dem till människor.

Michael Savage

I sitt senaste radioprogram diskuteras bland annat vem som är riktig konservativ och det är här Michael Savage talar om ”den irländska maffian” som styr Fox News. Rupert Murdoch är dock till att börja med inte irländare utan australiensare. Det kan även tyckas som absurt att tala om de tre som delaktiga i någon etnisk maffia men undvika att tala om den riktiga maffian. Murdoch är en av verkligt få med mediamakt som inte har judiskt ursprung och att därmed tala om en irländsk maffia vore som att tala om ”irländska bankirer”. Michael Savage, född Michael Alan Weiner i en ryskjudisk familj, är själv en del av den den sionistiska maffian som kontrollerar huvuddelen av all ”västerländsk” media.


  • Publicerad:
    2012-07-07 14:27