MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Socialdemokraternas första maj-kommitté försöker nu att sätta käppar i hjulet för Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun på första maj.

Pär Sjögren från Nordiska motståndsrörelsen som kommer att vara säkerhetsansvarig i Falun på 1 maj.

Det är Lars Göran Johansson, ansvarig för Socialdemokraternas första maj-kommitté, som menar att polisen inte bör bevilja tillstånd för Nordiska motståndsrörelsens demonstration den första maj i Falun. Anledningen menar han är att den person som utsetts som ansvarig för säkerheten, den nationalsocialistiske kommunpolitikern Pär Sjögren, inte är lämplig då han är misstänkt för brott mot knivlagen.

— Det är lite märkligt att man sätter en sådan person som ska ansvara för säkerhet och ordning och efterföljande av lagen. Polisen borde fundera både en och två gånger innan man beviljar tillstånd, säger Johansson.

Att Sjögren inte är dömd för brottet eller ens blivit delgiven misstanke väljer Johansson att förbise. Sjögren intervjuades nyligen av Sveriges radio där han påvisar att Johansson griper efter halmstrån i syfte att tysta politisk opposition.

Sveriges radio valde att inte publicera hela intervjun, men turligt nog har Nordfront fått tag i en inspelning som kan lyssnas på här under:

Listen to ”Pär Sjögren intervjuas av regimradio” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2017-02-28 20:50