Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tramsanmälan åberopas av polisregion Syd i vapenärende

Undersökningen lades ned direkt Ändå tas anmälan upp i vapenärende, mer än en vecka senare i samma polisregion.

Sällan skådat maktmissbruk av polisen vid banderollaktion i Småland

Stjäl aktivisternas propagandamaterial Hävdar att fredlig opinionsbildning kan ge sex års fängelse.

Polisen utförde otillåten husrannsakan mot Nordfronts chefredaktör!

Se film på när polisen gör husrannsakan hos Martin Saxlind Polisens agerande underkändes snabbt av tingsrätten som ansåg det vara helt orimligt.

Norsk polis ska besöka oliktänkande “i förebyggande syfte”

NORGE. Norges sydvästra polisdistrikt inleder ett projekt för att motverka ”hatfulla yttringar”. Polisen ska besöka oliktänkande ”i förebyggande syfte”.

Man dömd efter att hakkors synts i Spotify-spellista

INRIKES. En man har dömts efter att hakkors synts i titeln på hans Spotify-spellista. Det är första gången någon döms för ”hets mot folkgrupp” på Spotify.

JO lägger ner anmälan mot polisens knäfallande BLM-aktivist

SELEKTIV MYNDIGHETSUTÖVNING. Poliskvinnan Lisa Simonsson som knäböjande anslöt sig till den BLM-demonstration som hon beordrats att upplösa har JO-anmälts av runt 50 personer. Nu lägger JO ner ärendet med motiveringen att det kommer att utredas internt av polisen.

SVT och svenskfientligheten

MEDIA. SVT driver på indoktrineringen och fortsätter intala det svenska folket att vem som helst runt om i världen kan bli svensk. Genom att lyfta fram barn och ungdomar vars identitetssökande är i full gång kan man tidigt förändra deras bild av vad ett folk är. Hanna Stjärne är VD på SVT och högst ansvarig för propagandan.

Video: Man attackerad när han protesterade mot Pride

KULTURMARXISM. Under “West Pride” som pågick i Göteborg under förra veckan tog en man tillfället i akt och protesterade mot spektaklet inför alla deltagare. Direkt gick pöbeln till attack varpå mannen omhändertogs av säkerhetsvakter och polis.

Elev använde “fel ord” i redovisning – riskerar att polisanmälas

VETLANDA. En elev på en gymnasieskolan i Vetlanda skulle redovisa ett skolarbete och råkade använda ”fel ord” när han skulle beskriva afrikaner. Nu utreder skolan den allvarliga händelsen och diskuterar ifall de ska polisanmäla sin elev.

Polisen anmäler Svenska motståndsrörelsen till JK

YTTRANDEFRIHET. Ett av motståndsrörelsens flygblad ska nu granskas av Justitiekanslern efter att polisen skickade in propagandan för granskning.