MEDIA. SVT driver på indoktrineringen och fortsätter intala det svenska folket att vem som helst runt om i världen kan bli svensk. Genom att lyfta fram barn och ungdomar vars identitetssökande är i full gång kan man tidigt förändra deras bild av vad ett folk är. Hanna Stjärne är VD på SVT och högst ansvarig för propagandan.

"Svenskar" enligt Sveriges Television.

”Svenskar” enligt Sveriges Television.

Den svenskfientliga propagandan inom statlig media tycks med tiden bara bli allt värre. Förutom att ständigt vinkla nyheter ur ett antivitt och kulturmarxistiskt perspektiv smyger sig den svenskfientliga propagandan in i allt ifrån barnprogram till kulturnyheter och tv-serier.

Ett nyligt exempel är när ”public service” kanalen Sveriges Television i ett nyhetsreportage träffade en så kallad ”flykting” från Syrien, nämligen Ahmad 14 år. Han påstås ha kommit till Sverige med sin farbror. Han lyfts nu fram i SVT:s propaganda för att indoktrinera den svenska befolkningen att vem som helst kan vara svensk.

Det svenska självhatande etablissemanget har även lyckats övertyga Ahmad att han numera är svensk, och inte syrier. Idag fick han sitt uppehållstillstånd på Migrationsverket i Växjö:

— Det är en glad dag, därför att nu får jag ett ID-kort och jag blir en svensk kille nu, säger Ahmad.

Sedan 2015 är Hanna Stjärne VD för SVT. Hon är uppväxt i Danderyd, långt från mångkulturens problem och är högst ansvarig för public services indoktrineringen av det svenska folket. För detta uppdrag får hon över 200 000 kronor i lön varje månad och med de fyra miljarder som det svenska folket betalar via TV-licensen varje år kan hon fortsätta befästa SVT som mångkulturens förespråkare nummer ett.

Hittills har hon i sin folkutbyteskarriär inom statlig television bland annat givit priset Guldspaden till kriminella Researchgruppen som har starka band till vänsterextremisterna i AFA och Expo och arbetar med att kartlägga och trakassera politiska motståndare till systemet och skryter öppet om att vara ”Sveriges Stasi”.  Hon har dessutom tydligt gått ut med att hon ska prioritera rasfrämlingar till tjänster inom public service och bland annat vart med och tagit fram Soran Ismails program ”Absolut Svensk”.

stjärne

Hanna Stjärne, folkförrädare och VD för Sveriges Television.

Betalar du TV-licens idag säger du enkelt upp den genom att avanmäla ditt TV-innehav. Du tar kontakt med Radiotjänst kundservice på webben eller telefon och talar om att du gjort dig av med din TV-apparat och att du numera bara ser på TV och lyssnar på radio via dator, surfplatta eller mobil. Se till att du får en skriftlig bekräftelse på din avanmälan. Tänk på att Radiotjänsts handläggare kan vara motsträviga, men du har rätten på din sida.

Källor:
Ahmad, 14: ”Jag är svensk nu”
Stjärnes superlön på SVT: 200 000 kronor i månaden
Ingen TV-licens för mobiler och surfplattor
”Vi är Sveriges Stasi”


  • Publicerad:
    2016-08-06 10:00