Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Xi jiping och George Soros

Kinas kommunistparti kallar George Soros för ”Satans son”

Kineserna hugger till mot ultra-globalisten "Den mest ondskefulla personen i världen".

Skärmbild från tidningen Offensiv och MPRT

Kommunisttidningen "Offensiv" fuskar med redovisning

Kommunister lurade staten på presstöd Gav bidrag till "gömda flyktingar".

Jan Stenbeck - del 3

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Jan Stenbeck - del 2

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Jan Stenbeck - del 1

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Mördare rymde under permission – lögnmedia döljer hans identitet

INRIKES. Efter att mördaren Abdirizak Osman rymt från en permission har polisen utfärdat rikslarm efter honom. Men istället för att hjälpa polisen censurerar lögnmedia bilden på gärningsmannen.

Svenska judisk maktaktivister rasar över SVT:s George Soros-dokumentär – anmäler den för HMF

PROSIONISM. Isobel Hadley-Kamptz skriver för judiska Expressen att SVT hamnar "farligt nära den antisemitiska fällan" med sin dokumentär som hyllar mångmiljardären George Soros. Judinnan Paulina Sokolow anmäler SVT för hets mot folkgrupp.

Podcasten Svenska Mordhistorier läggs ned – efter SVT:s kritik om plagiat

MEDIA. Plagiering och slarv med källhänvisningar är orsakerna till nedläggningen efter SVT:s långvariga granskning av podden.

Red Ice medverkade hos Mark Collett – PWR sprids på fler plattformar

NATIONALISM. Mark Colletts program Patriotic Weekly Review sprids på fler plattformar.

DN livrädda för sin säkerhet men hånar vanligt folks rädsla för mångkulturen

MEDIA. Dagens Nyheter föraktar människors rädsla för det sönderfallande samhället. Rädslan har skapats av ryska trollfabriker, anser tidningen. Men DN:s personal gömmer sig i sitt elfenbenstorn, skyddade av vakter och låsta dörrar.

Vanliga nyhetstidningar drabbas hårt av Googles nya “antihatalgoritmer”

MEDIA. Publikationer som lutar åt höger har fått markant sänkt internettrafik sedan Google och Youtube förbjöd "hat- och konspirationsmaterial".

Publikation kritisk mot presidentkandidat Bernie Sanders kallas antisemitisk

ANTISEMITISM. Publikationen Politico avbildade en av demokraternas blivande presidentkandidater, juden Bernie Sanders, på en bild där pengar växer på ett träd. Politico anklagas nu för antisemitism.

Brittiska tidningen Guardian hettar upp språkbruket i klimatdebatten

MEDIA. Brittiska The Guardian har uppdaterat sin språkbruksguide för att tydligare visa sin ställning i klimatdebatten.

FILM: Näste 3 besökte höstmarknad i Sjöbo

AKTIVISM. Här kommer en film från Näste 3:s besök på Mikaeli höstmarknad i Sjöbo.

FILM: Näste 3 besöker Höörs marknad

MEDIA. Här kommer en film från Näste 3:s besök på Höörs marknad tidigare denna månad. Tillhörande kamprapport: Näste 3 besöker Höörs marknad

Nya handlingsplaner mot hat och hot mot journalister och politiker

DEMOKRATUR. I flera länder tittar regeringarna på möjligheter att återta hela makten över informationsspridning. Sveriges regering har antagit en handlingsplan för att skydda ”det fria ordet”, det vill säga det regeringsvänliga ordet.

Rysk statsmedia uppmärksammar SD:s liberalisering

MEDIA. Ryska Sputnik International uppmärksammar Sverigedemokraternas liberalisering och den ökade kritiken mot partiet från alternativmedier.

Norrlandstidningar dör ut – SVT gör reklam för Nordfront i stället

GAMMELMEDIA. När de maktlojala medierna fallerar rycker Nordfront framåt. Ett faktum som SVT valt att illustrera med ett klistermärke från Nordiska motståndsrörelsen.

Tidning sökte ”icke-cis-män” i jobbannons – granskas av DO

INRIKES. Efter att tidningen Gaffa lade ut en jobbannons där man sökte "åsiktsglada icke-cis-män" blev man anmälda till DO, som nu väljer att gå vidare med ärendet.

Tennisstjärna attackerad av media efter att ha twittrat om Pizzagate och Alt right

SPORT. Tennisspelaren Tennys Sandgren har blivit ifrågasatt av media efter att han publicerat nationella och globalistkritiska inlägg på Twitter.

Trump-effekten: Bara drygt var tionde republikan litar på media

FAKE NEWS. Donald Trumps ständiga attacker mot etablissemangsmedia har burit frukt - endast 14 procent av republikanerna litar nämligen på de judiskägda medierna.

Kulturskribent på Expressen beklagar sig över att SVT är för vitt

MEDIA. Expressens kulturskribent Per Wirtén beklagar sig över att SVT inte har tillräckligt många icke-svenskar i rutan.

“Tryckfelsnisse” vs “Tryckfelsnasse”

SATIR. Linus Persson kåserar här kring dagens humorklimat.

Filmklipp från lördagens demonstration i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront presenterar här ett antal intressanta filmklipp från Motståndsrörelsens demonstration i lördags som vår norska systersida Frihetskamp har samlat ihop.

SVT och svenskfientligheten

MEDIA. SVT driver på indoktrineringen och fortsätter intala det svenska folket att vem som helst runt om i världen kan bli svensk. Genom att lyfta fram barn och ungdomar vars identitetssökande är i full gång kan man tidigt förändra deras bild av vad ett folk är. Hanna Stjärne är VD på SVT och högst ansvarig för propagandan.

Judisk media i kris – rekonstruktionen fortsätter

MEDIA. Mediekoncernen Stampen, som styrs av familjen Hjörne, har en skuld på en halv miljard och flera av fordringsägarna har inte svarat på koncernens böner om ackord.

Media hyllar mulatt som blottade sig

MEDIA. I sin svenskfientliga iver har svenska medier nu sjunkit såpass lågt att de hyllar mulatten som blottade sig i Strömstad för att försöka stjäla uppmärksamheten från de som förde ut ett verkligt politiskt budskap.

Italienska tidningsläsare fick Mein Kampf på köpet

ITALIEN. Läsare till den italienska nyhetstidningen Il Giornales fick en gratis utgåva av Adolf Hitlers bok Mein Kampf när de köpte nummer av tidningen.

Soldiers of Kurdistan nattvandrade i Borlänge – mediakritiken uteblev

BORLÄNGE. Kurder och andra invandrare i fotbollsföreningen Dalkurd har nu lanserat ett eget medborgargarde. Trots att kriminella invandrare är inblandade har kritiken i media uteblivit.

Facebook försöker närma sig Kina

FACEBOOK. Nyligen träffade Facebooks judiske grundare Mark Zuckerberg Kinas propagandachef i syfte att försöka närma sig landet. Facebook är i Kina blockerat av kinesiska myndigheter.

Nazism och nationalsocialism

SPRÅK. Mikael Karlsson frågar sig här vad en nazist är, varför media och politiker slänger sig med uttrycket jämt och ständigt och vad man kan göra åt saken.

Nationell.nu: Polisen är Sveriges största kriminella organisation

MEDIA. Efter polisens mörkläggning av invandrares sexövergrepp på svenska flickor på en ungdomsfestival i Stockholm menar nu Nationell.nu att den svenska polisen är en maffia.

Johan Hakelius: Kulturella skillnader skapar konflikter

MEDIA. En Aftonbladet-skribent vågar efter sexattackerna i Köln och andra tyska städer påpeka det uppenbara: Kulturella skillnader skapar konflikter och problem.

Thomas Mattsson: Media mörkar inte sexattacken i Köln

MEDIA. Thomas Mattsson har skrivit ett blogginlägg där han menar att media inte mörkat nyheten om sexattacken i Köln.

Den besatta hippieprästen Pia kan bli årets västernorrlänning

MEDIA. Sveriges Radio låter nu svenska folket rösta fram årets västernorrlänning - problemet är att alla kandidaterna som SR valt ut är massinvandringsvurmare.

SD “anklagas” åter för att vara ultranationalistiskt

INRIKES. Efter att SDs partisekreterare Richard Jomshof i ett Facebookinlägg skrivit att partiets retorik måste anpassas till den i Sverige rådande samhällssituationen "anklagas" nu partiet av regimtrogen media för att ha en dold ultranationalistisk agenda.

Kanadensisk kolumnist sågar Sveriges invandringspolitik

MEDIA. En konservativ kanadensisk skribent har sågat Sveriges misslyckade invandringspolitik i en av Kanadas största tidningar.

Nationell.nu går till angrepp mot medias hyckleri om “nazistdåd”

MEDIA. "Varför drivs en nazist av nazism - men en muslim inte av islam?" Det frågar Nationell.nu i en läsvärd krönika där man belyser den svenskfientliga pressens fulspel där man försöker smeta enskilda brott på en hel ideologi - nationalsocialismen - för att skuldbelägga och stigmatisera alla anhängare av den ideologin.

MTV-film hånar och kritiserar vita

KULTURMARXISM. I en ny MTV-produktion, skapad av en homosexuell invandrare, ska vita amerikaner hånas och kritiseras samt beskyllas för all världens ondska. Vita personer ska även konfronteras med vilken oerhörd lidelse som vita människor har utsatt andra folkslag för genom historien.

Mittmedia avskedar var tredje journalist

MEDIAKRIS. Mittmedia omorganiserar och gör sig av med en tredjedel av sina journalister. Vissa redaktioner försvinner helt samt att de få som blir kvar får stora områden att täcka.