MEDIA. Publikationer som lutar åt höger har fått markant sänkt internettrafik sedan Google och Youtube förbjöd ”hat- och konspirationsmaterial”.

Nordfront rapporterade i veckan att Google ytterligare strypt yttrandefriheten. Enligt nya regler har flera Youtubekanaler med politiskt inkorrekt innehåll permanent stängts.

Alphabet, som äger Google och Yotube, släppte en lista över allmänna åsikter idéer som förbjuds i enlighet med deras nya hatbekämpningspolicy, vilket syftar till att censurera yttrandefriheten för att istället befrämja sina egna politiska åsikter.

Bland annat är nu ”förintelseförnekelse” förbjudet, vilket alltså innebär att man inte får säga emot lögnen om ”utrotningen av 6 miljoner judar” under andra världskriget.

Man får heller inte förespråka politiska modeller som i för hög grad går emot den globalistiska liberalismen, till exempel nationalsocialism.

Inte heller får man ifrågasätta vissa historiska och aktuella händelser så som de beskrivs av auktoritativa nyhetsmedier, såsom CNN och Washington Post.

Man kommer också att stoppa ”borderline”-material tillsammans med andra förändringar i syfte att slå ned på ”hat och vit makt”-innehåll.

Påverkar alla sökresultat som använder Googles sökmotor
Redan efter bara några dagar visar det sig att inte endast förespråkare av politik som går emot globalism, eller ifrågasättande av officiella verklighetsbeskrivningar drabbas av åsiktsförtryck av de judiska medieoligopolen.

Även nyhetsbolag och andra aktörer som inte är anslutna till Googles plattformar som Youtube drabbas hårt av Googles ”antihatalgoritmer”.

Google hade varnat publicister för att beteendeförändringar på internet skulle komma att ske som en effekt av de nya algoritmerna.

Det gäller internetplatser som i hög grad förlitar sig på sökresultat via Googles söktjänster.

Brittiska mainstream-tidningen The Daily Mail har på grund av Googles åsiktsstyrning nu tappat uppemot 50 procent av sin dagliga trafik. Företagets chef rapporterar en total nedgång på 90 procent.

Andra som har förlorat trafik är Youtubes konkurrent Vimeo, ägd av judarna Jake Lodwick and Zach Klein.

Liberala, judiska och sionistiska publikationer har samtidigt vunnit stort på förändringen, exempelvis Huffington Post och The Mirror.

Numera är till och med en människas eller en grupps ”immigrationsstatus” skyddas av de nya hatbekämpningreglerna.

Den amerikanska advokaten Robert Barnes twittrar syrligt om att man därför inte längre får kritisera illegal invandring.

I fredags sparkades den tidigare moderatorn Mike Wacker av Google efter att han hade skrivit en kritisk bloggtext om Googles organisationskultur och sedan låtit sig intervjuas i TV om den.

Google har blivit ett företag där indignerade mobbare (outrage mobs) och häxjakter dominerar organisationskulturen. Dessa arga mobbare och häxjakter har blivit ett existentiellt hot inte bara mot Googles interna kultur utan även mot företagets trovärdighet och förtroende.

Andrew Cheetham, utgivare av Dot Connector Magazine och själv ansedd som konspirationsteoretiker av Google, hävdar att denna jakt som nu utsträckts till mer normala högerliberala nyhetsförmedlare är ett led i att inför presidentvalet i USA 2020 rensa internet från material som motsäger vänsternarrativ.

Källor:
Google launches powerful new algorithm against conservative sites
Daily Mail Loses Nearly 50% Of Daily Search traffic After Latest Google Algorithm Change
Google’s Outrage Mobs and Witch Hunts


  • Publicerad:
    2019-06-09 11:51