MEDIA. Thomas Mattsson har skrivit ett blogginlägg där han menar att media inte mörkat nyheten om sexattacken i Köln.

Brottslingen Thomas Mattsson är dömd för vapenbrott och driver den svenskfientliga tidningen Expressen.

Brottslingen Thomas Mattsson är dömd för vapenbrott och driver den svenskfientliga tidningen Expressen.

Expressens chefredaktör och ansvarige utgivare Thomas Mattsson har skrivit ett blogginlägg om att media inte mörkat sexattacken i Köln där en invandrarpöbel förgrep sig på tyska kvinnor. Mattsson menar att media rapporterat mer än tillräckligt om den händelsen och de liknande övergrepp som invandrare utförde runtom i nordeuropeiska städer under nyårsnatten.

Sanningen är dock att Expressen först började rapportera om nyheten den 5 januari – alltså 5 dagar efter nyårsnatten. Expressen lät också igår publicera en artikel av en invandrarkvinna som gör gällande att svenska män har exakt likadan kvinnosyn som män från Mellanöstern.

Själva fördröjningen kan dock i viss mån skyllas på polis och tysk media som också inledningsvis var långsamma med att rapportera om händelsen, men åtminstone den 3 januari fanns det filmmaterial uppe på nätet som visade hur invandrare härjade i Köln.

Istället för att ta ansvar för att Expressen, precis som övrig systemlojal massmedia i Sverige, rent allmänt mörklägger invandrares brottslighet menar Mattsson också att det är rätt att göra det och hänvisar till politiskt korrekta ”pressetiska regler”. Mattsson skriver:

”Etiska regler för press, radio och tv” manar till försiktighet i nyhetsförmedlingen och § 10 slår fast: ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande.”

De som vill få reda på sanningen om massinvandringens konsekvenser blir därmed tvingade att läsa andra tidningar än Expressen.

Källa:
Sexterrorn mot kvinnor och myten om en konspiration i media


  • Publicerad:
    2016-01-10 21:20