Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Batikhäxa åtalad för våldtäkt av barn

MÅNGKULTUREN. En batikhäxa boende i Sala kommun ställs inför rätta under kommande vecka.

Afghanpojken mördade sin batikhäxa: “Vi börjar att pussas så blev jag lite rädd och sen ströp jag henne”

VÄRMLAND. Idag åtalades den ensamkommande pojken Ahmad Nazari vid Värmlands tingsrätt för mord på en 70-årig batikhäxa i Kil. I förundersökningen berättar afghanpojken att det var hans sexuella relation med batikhäxan som spårade ur och ledde till att han ströp henne.

Batikhäxa mördad i Kil – ung man sitter anhållen

VÄRMLAND. Under natten till torsdagen mördades en kvinna i 70-årsåldern i värmländska Kil. Enligt uppgifter var kvinnan djupt engagerad i så kallad asylaktivism och en ung man sitter nu häktad misstänkt för mord.

Hovrätten fastställer dom mot Rädda barnen-afghan – men kvinnan får lägre skadestånd

BROTT. Den afghan som i december dömdes till två och ett halvt års fängelse för bland annat olaga hot, misshandel och våldtäkt av en gift småbarnsmamma som han var älskare åt fick idag sin dom av hovrätten.

Otrohetsaffär med Rädda barnen-afghan slutade i mardröm

INRIKES. En svensk, gift tvåbarnsmor inledde under 2017 en otrohetsaffär med en afghansk asylsökare. Det visade sig vara ett mycket dåligt beslut – och början på en utdragen mardröm.

Batikhäxa nekas att importera sin tredje gambiske make – gråter ut i Expressen

SVERIGE. När 73-åriga Maire Pehkonen försökte att få sin tredje gambiske make att flytta till Sverige blev det nej av Migrationsverket, som menar att det är ett uppenbart skenäktenskap. Nu gråter hon ut i Expressen och lovar att överklaga ärendet så långt det går.

Ny batikhäxeskandal: HVB-kvinna utreds för “våldtäkt mot barn”

INRIKES. En kvinnlig anställd på ett HVB-hem i Västsverige utreds för ”våldtäkt mot barn” då hon haft en sexuell relation med ett av boendets skäggbarn.  

Batikhäxor drack sprit och hade sex med skäggbarn

BROTT. Åmåls kommun har startat en utredning mot personalen på ett HVB-hem för skäggbarn efter att en film läckt ut där en batikhäxa dansar intimt med en “minderårig” från boendet.

SD:s flygblad anmäls till Justitieombudsmannen

POLITIK. Ett hundratal personer har anmält Sverigedemokraternas flygblad som delades ut i Grekland till Justitieombudsmannen.