Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hiraeth – Sunset Over The West

Musik  Denna vecka presenterar Nordfront en låt av Hiraeth som är dedikerad offren för terrorbombningen av Dresden.

Die Rechte demonstrerar i Dresden

Demonstration till minne av Dresdenbombningarna

Tyska nationalister demonstrerade i Dresden Över 1500 deltagare.

Årsdagen av bombningarna i Dresden uppmärksammades av Nordiska motståndsrörelsen

INRIKES. Nordiska motståndsrörelsen lyfte under helgen fram årsdagen av terrorbombningarna i Dresden. De allierade är skyldiga till att ha bombat ihjäl hundratusentals civila människor.

Motståndsrörelsens film till minne av offren i Dresden med tal av Jimmy Thunlind

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 13 februari inföll 75-årsdagen av terrorbombningarna av Dresden. Nordiska motståndsrörelsen hedrar offren genom denna dokumentärfilm med tal av Jimmy Thunlind från minnesmanifestationen i Norrköping.

Näste 8 hedrade minnet av Dresden i manifestation med tal och banderoller

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På 75-årsdagen av terrorbombningarna över Dresden manifesterade Nordiska motståndsrörelsens Näste 8 utanför Stadsmuseet i Norrköping för att hedra offren och för att protestera mot museets historieförfalskning.

Veckans låt: TourdeForce – Dresden

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront artisten TourdeForce och hans låt Dresden.

Apokalyps 1945

DRESDEN. Henrik Gustafsson fördjupar sig i händelseförloppet kring attackerna mot Dresden. Vad föranledde den värsta massakern i Europas historia och vad fick det för effekter?

Minns Dresden – idag 75 år sedan de allierades terrorbombning

DEN VERKLIGA FÖRINTELSEN. På 75-årsdagen för den första terrorbombningen av Dresden skriver Maja Svensson att de allierades systematiska terrorbombningar av civila var den verkliga Förintelsen, till skillnad från lögnen som används för att styra och förtrycka vårt folk.

Tårar släcker inte eld

NOVELL. Vera Oredsson minns och hedrar i den här novellen alla som dog under de allierades terrorbombning av Dresden.

Slakthus Dresden

KRÖNIKA. Henrik Gustafsson berättar om Kurt Vonneguts roman ”Slakthus fem.” Boken kretsar kring självupplevda händelser under bombningen av Dresden i februari 1945.

Jenny Laszlo: “Expo misslyckades fatalt”

INSÄNDARE. Lokalpolitikern Jenny Laszlo (SD), som nyligen hängdes ut av Expo efter att ha spridit information om de allierades terrorbombning av Dresden, skriver i en insändare om hur Expos försök att förstöra för henne har misslyckats totalt.

Lokalpolitiker spred information om terrorn i Dresden – vägrar vika sig för Expo

STOCKHOLM. SD-politikern Jenny Laszlo i Vallentuna hängs ut av Expo efter att ha kritiserat terrorbombningarna i Dresden. Men istället för att pudla talar hon om för Expo att hon har all rätt att dela med sig av fakta om andra världskriget som saknas i skolböcker.

Polisen i Tyskland utreder hakkors på fasad från 1930-talet som brott

TYSKLAND. Vid en husrenovering i Dresden blottades hakkors och Hitlerhälsningar som tidigare ägare målat dit på 1930-talet på fasaden. Nu utreder polisen brott mot förbudet att visa nazistsymboler.

“Ett ljus för Dresden” – Der Dritte Weg marscherade i Nordhausen

TYSKLAND. Drygt 200 nationella socialister från Der Dritte Weg genomförde den 17 februari en lyckad minnesmanifestation i Nordhausen. En av Nordfronts utrikeskorrespondenter var på plats.

Näste 1 medverkade på Dresdenmanifestation

MINNESSTUND. På tisdagskvällen den 13 februari – årsdagen av de allierade segermakternas terrorbombning av den tyska staden Dresden – anordnade Dresdenkommittén en minnesceremoni vid en minneslund i centrala Stockholm. Näste 1 var inbjudna och skickade en delegation för att närvara vid hedrandet.

“Europa glömmer inte Dresden!” – Reportage från årets minnesmarsch

TYSKLAND. Traditionsenligt samlades tyska och europeiska nationella i Dresden för att genomföra en minnesmarsch helgen innan årsdagen av förintelsen av staden och dess invånare mellan den 13-15 februari 1945. En partimedlem i Motståndsrörelsen deltog i marschen privat i egenskap av svensk nationalist.

Motståndsman på minnesmarsch i Dresden

TYSKLAND. En av Nordfronts utrikeskorrespondenter var på plats i Dresden för att hedra de tyskar som mördades av de allierades bombinferno 1945.

Rikstäckande aktion i Norge: “Vi glömmer aldrig!”

FOLKBILDNING. Motståndsrörelsen genomförde i helgen en rikstäckande aktion i Norge för att uppmärksamma de allierades terrorbombning av staden Dresden under andra världskriget.

Motsättningar mellan främlingar i Dresden

TYSKLAND. Samtidigt som motståndet mot invandring ökar i Tyskland skapas nya motsättningar mellan de olika grupper invandrare som anländer till landet.