Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SVT: “Ensamkommande” med svenska “föräldrar” i Sandviken “riskerar” utvisas

FOLKUTBYTET. Han kom till Sverige under ”flyktingkrisen” 2015 och har fått alla ansökningar om uppehållstillstånd avslagna. Migrationsdomstolen har undvikit att utvisa honom med hänvisning till ”gymnasielagen”. SVT upprörs över att han nu ”riskerar” utvisas.

Halmstads kommun rundar gymnasielagen – anställer ”ensamkommande”

INRIKES. För att kringgå gymnasielagen har nu Halmstads kommun beslutat att införa en ”ny rutin” som gör det möjligt att prioritera så kallade ”ensamkommande” vid anställningar. För att få stanna i Sverige måste dessa efter avslutad examen nämligen visa upp ett anställningsintyg på minst två år.

Lärarinna vittnar om invandrarkaos i Stockholmsskolor

SKOLVÄRLDEN. Lärarinnan Karin berättar i en intervju för Samhällsnytt om det massiva invandrarkaos i skolorna som följt av gymnasielagen och om hur alla tiger om det på grund av tabut att kritisera invandringen.​

Begärs häktade för våldtäkt mot barn på boende

INRIKES. En pojke på ett boende i Sjuhärad har blivit våldtagen av två 16-åriga pojkar som även de är hemmahörande på samma boende. Nu begärs gärningsmännen häktade för barnvåldtäkt.

Bluffande skäggbarn avslöjas av Migrationsverket

MASSINVANDRING. Migrationsverket fattar numera beslut om att åldersbedöma så kallade ensamkommande barn. I flera solklara fall har nu vuxna ljugande män som påstår sig vara barn fått sin ålder justerad uppåt.

Allt fler ”ensamkommande” försvinner

INRIKES. Dubbelt så många ”ensamkommande barn” har försvunnit 2016 jämfört med i fjol enligt Migrationsverket.

Ensamkommande åtalas för transvestitmord

INRIKES. Två unga män åtalades för ett mord i Göteborg i juni i år. Offret hittades iklätt kvinnokläder och med en död orm kring halsen.