Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kommunala förskolor i Oslo slutar servera kött

Ny handlingsplan med 47 åtgärder Ska säkerställa en hälsosammare kost.

Förskolelärare förtvivlad efter tvångsförflyttning till rasfrämlingsområde

MÅNGKULTUR. För att skapa en mer ”jämlik” förskolemiljö i Göteborg, tvångsförflyttas förskollärare till rasfrämlingstäta områden.

Utredare vill införa obligatorisk förskola från 5 år – för att integrera främlingar

INRIKES. Regeringens utredare föreslår krafttag mot föräldrar som inte placerar sina barn i förskola tidigt. Bland annat föreslår man ”uppsökande verksamhet”, direktinskrivning och obligatorisk förskola från 5 års ålder.

Sex- och hbtqp-propganda till 4-åringar på svensk förskola

KULTURMARXISM. Förskolan gav en illustrerad sexupplysningsbok till en fyraårig flicka i födelsedagspresent.

Malmöförskolas personal testades positivt för coronaviruset – hemlighölls för barnens föräldrar

SAMHÄLLE. En förskola i Malmö ansåg att ”sekretess” var viktigare än att informera barnens föräldrar om att coronasmitta fanns på förskolan. Efter att en i personalen testats positivt för viruset samlade rektorn alla och bad dem hemlighålla smittan för föräldrarna.

INSÄNDARBILDER: Vulgär globohomopropaganda på dagis

INSÄNDARBILDER. Nordfront fick nyligen in ett tips innehållande bilder som visas upp för barnen på en förskola. Vi vill varna känsliga läsare för att det rör sig om väldigt grov globohomopropangada.

Förskola slutar med Lucia – “Det kan kränka någon”

INRIKES. En förskola i Motala har beslutat att ställa in Luciafirandet permanent. Förskolechefen anser att Lucia är diskriminerande och att det kränker genusperspektivet att gå på rad i ett luciatåg.

Genusdagis tar könen från barnen och rensar ut Emil, Pippi och snögubben Olof

HOMOLOBBYN. En förskollärare vittnar om genusförtrycket på en sydsvensk förskola för tidningen Världen idag. Tydliga könsreferenser rensas bort eller byts till sin motsats.

“Pojke” och “flicka” stryks i förskolans läroplan

KULTURMARXISM. I en pågående revision av läroplanen för den svenska förskolan tas begreppen “flickor” och “pojkar” bort och ersätts med “barn”. Enligt en statlig rapport om jämställdhetsarbetet i förskolan från Skolinspektionen kan barns fria lek kan ses som ett problem. I rapporten står bland annat: ”Forskningen visar att om vuxna inte vägleder i leken så befäster förskolan traditionella […]

Mångkulturell förskola hade endast en förskollärare – på 96 barn

INRIKES. Det har nu avslöjats att förskolan Iqra i Västerås bara har en enda förskollärare på 96 barn. Nu riskerar förskolan att förlora sitt tillstånd.

Nyanlända främlingar skulle praktisera på förskola – stoppades av oroliga småbarnsföräldrar

STOCKHOLM. På en förskola i centrala Stockholm var det tänkt att rasfrämlingar skulle placeras ut som praktikanter, men föräldrarna protesterade och förskoleledningen tvingas nu backa. Förskolechefen säger i ett uttalande att man gör detta av hänsyn till främlingarna som annars skulle kunna känna sig ovälkomna bland de små barnen.

Plast ska bort från förskolor

INRIKES. Halmstad har nu beslutat att samtliga förskolor i kommunen ska ta bort all plast. Detta för att göra tillvaron mindre giftfylld för barnen.

Genus-tanter ska krossa normerna

INRIKES. Nu påbörjar Värnamo kommun ett projekt där genusutbildade observatörer ska hjälpa förskolorna i kommunen att krossa ”den traditionella familjekonstellationen”.