Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Föräldrar till barn som diagnostiserats med ”könsdysfori” bildar nätverk: “Sluta experimentera med våra barn!”

INRIKES. En artikel i Eskilstuna-Kuriren beskriver hur föräldrar till unga som fått diagnosen ”könsdysfori” nu bildar ett nätverk och tar avstånd från hur vården behandlar deras barn.

Föräldrar hotas när de protesterar mot HBTQP-propaganda i förskolan

KULTURMARXISM. Nordfront kan avslöja att långtgående propaganda för könsdysfori och HBTQP-frågor bedrivs i skolor ända ner till förskolan i Norrköping med hänvisning till kommunens ”värdegrund”.

123 miljoner kronor används till genusprojekt för serbisk polis

GALENSKAP. Under år 2019 kommer 123 miljoner skattekronor gå till ett projekt där serbisk polis ska ”utbildas” i genus- och jämställdhetsfrågor.

Professor: “Feministiska män är obehagliga”

ANTI-FEMINISM. Nästa vecka besöker världens just nu mest omdebatterade professor, Jordan B Peterson, Stockholm och föreläser om trångsynt feminism och vänsterns hat mot kompetens.

En av hundra vuxna har tankar om könskorrigering

GENUSFLUM. En av hundra unga vuxna i Stockholms län har haft tankar om att genomföra könskorrigerande vård, enligt Stockholms Folkhälsoenkät.

“Genusvetare” ignorerar biologiska könsskillnader

KULTURMARXISM. Det har i en ny studie framkommit att ”genusvetare” ingnorerar att ta biologiska skillnader i beaktning i sin forskning. Denna faktaresistens där kön enbart framhålls som en ”social konstruktion”, förefaller ha sin grund i en rädsla att äventyra det radikalfeministiska projektet.

Ny handbok ska lära Försvarsmakten genustänk

FÖRSVARET. Nyligen släppte svenska försvaret en ny handbok för svenska militärer. Nu uppmanas Sveriges försvar att tänka på genus och jämställdhet i strid.