Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Flera dagars protester och kravaller i Italien över förnyade coronarestriktioner

ITALIEN. Efter att förhöjda coronarestriktioner införts i Italien har det uppstått demonstrationer och kravaller i ett flertal städer.

FILM: Coronaprotesterna i Serbien fortsätter

SERBIEN. Kravallerna i Serbien fortsätter. George Soros-organisationer kräver åtgärder mot polisvåldet men kan själva ha uppviglat till våld.

George Floyd och Tommie Lindh avslöjar maktelitens rasistiska människosyn

KOMMENTAR. Är den antirasistiska makteliten värre rasister än rasisterna själva? Simon Holmqvist jämför reaktionerna på fallet Tommie Lindh och fallet George Floyd.

Våldsamma sammanstötningar mellan polis och brandmän i centrala Paris

FRANKRIKE. En demonstration i Paris av franska brandmän under tisdagen slutade i våldsamma sammanstötningar då kravallpolis gick till angrepp med tårgas och vattenkanoner.

Kravaller när invandrarlag möttes i Borlänge

SVERIGE. I samband med en fotbollsmatch mellan Syrianska och Dalakurd blev det stökigt i Borlänge under lördagseftermiddagen. Stämningen mellan syrianska och kurdiska supportrar var hätsk redan innan matchen och boende i Borlänge rapporterade om kravaller utanför O’Learys.

Upplopp i samband med invandringskritisk manifestation i Nederländerna

NEDERLÄNDERNA. Invandringsmotståndet i Nederländerna verkar ha radikaliserats och nyligen uppstod vad som ser ut som ett våldsamt upplopp i samband med en manifestation mot planerna på att öppna ett stort asylboende i Geldermalsen.

Polisens egna filmer från kravallerna i Kungsträdgården

EXTREMISM. Här är polisens filmer från sammandrabbningen med vänsterextremister i Kungsträdgården i samband med Svenskarnas partis demonstration förra året.

Syrier i masskravaller på ön Lesbos i Grekland

GREKLAND. Ön Lesbos har drabbats hårt av massinvandring av bland annat syrier som demonstrerar och startar kravaller då de anser att de inte får resa vidare till det grekiska fastlandet tillräckligt snabbt.