Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mona Sahlin drar en historia: ”Nazister från Nordiska motståndsrörelsen blängde på mig” — räddades av ortenriddare

INRIKES. Mona Sahlin, ökänd tidigare S-partiledare, drog i mysprogrammet Reneés brygga en historia om hur hon i en tunnelbanevagn ska ha ska blivit stirrad på av medlemmar från Nordiska motståndsrörelsen, varvid en ”mörkhyad kille från orten” plötsligt kom till hennes undsättning.

Mona Sahlin aktuell med självbiografin ”Maktlös”

INRIKES. Mona Sahlin drog sig år 2016 tillbaka från politikerscenen efter en skandal där hon utreddes för osant intygande åt sin livvakt. Nu är hon tillbaka i rampljuset med en självbiografi.

Säkerhetspolisen höll föredrag i Almedalen

ALMEDALEN. Säkerhetspolisen höll ett seminarium i Almedalen den 2 juli med inriktningen: Extremism – ett långsiktigt hot mot demokratin.

Mona Sahlins efterträdare skyller islamistiska terrordåd på “vit makt-rörelsen”

KULTURMARXISM. Regeringen har utsett Anna Carlstedt till ny ”samordnare mot våldsbejakande extremism”. Under sin första dag på jobbet meddelade hon att det finns en ”växelverkan” mellan så kallade högerextremister och jihadister.

Ingen ringer till Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism

SVERIGE. Nationella samordnaren mot extremism startade i november föregående år en stödtelefon dit oroliga anhöriga och folk som vill hoppa av ”våldsbejakande” organisationer kan vända sig. Men nu tvingas man konstatera att ingen ringer till numret.

Mona Sahlin lämnar styrelsen för Systembolaget

SKANDAL. Efter att skandalerna kring Mona Sahlin avlöst varandra, avgår hon nu från sitt arbete i styrelsen för Systembolaget. Detta efter att det avslöjats att hon fifflat med flera intyg till sin före detta livvakt.

Fifflar-Måna i farten igen!

SKANDAL. Mona Sahlin har nu blivit påkommen med att ljuga om en anställds lön för att hjälpa denne att köpa en lyxvilla för 10 miljoner kronor. Sahlin påstår vidare att hon personligen haft mannen anställd för 60 000 kronor i månaden, som hon ska ha betalat ur egen ficka.

Mona Sahlin tjatar om Motståndsrörelsen i TV4 när hon diskuterar dådet i Paris

TERRORISM. När Mona Sahlin diskuterar terrordådet i Frankrike och svenska IS-anhängare i ”Malou Efter Tio” i TV4 nämner hon Motståndsrörelsen två gånger och pratar även allmänt om ”nazister”.

Mona Sahlin har skaffat antirasistisk tatuering

POLITISK KORREKTHET. 58-årige Mona Sahlin har nu tatuerat in en antirasistisk låttext på sin högra överarm.

Mona och Stefan på besök i det mångkulturella paradiset

SATIR. Nordfront Har kommit över bilder av statsminister Stefan Löfvens senaste besök i en av landets förorter.

Mona Sahlin: Ett “demokratiproblem” att svenskar inte är rädda för Motståndsrörelsen

DEMOKRATI. Att svenskar uttalar sig till media att de varken är rädda eller har problem med Motståndsrörelsen är ”ett demokratiproblem” och ”krypande obehagligt” enligt Mona Sahlin, nationell samordnare mot så kallad våldsbejakande extremism.