Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nytt filmmaterial visar iransk vedergällningsattack mot amerikansk militärbas

UTRIKES. Nu har filmmaterial släppts som visar den iranska vedergällningsattacken efter att general Soleimani dräpts av amerikanerna.

New York Post stöder Trump i presidentvalet

PRESIDENTVALET. Inte alla medier i USA ställer sig bakom Joe Biden i presidentvalet. The New York Post framför i en hyllande artikel argument för amerikaner att lägga sin röst på den sittande presidenten.

Iran utfärdar arresteringsorder på Donald Trump

UTRIKES. Iran har utfärdat en arresteringsorder på Donald Trump för attacken som dödade den iranske generalen Qassem Soleimani i januari. De har bett Interpol om hjälp med att gripa honom.

Stora anti-amerikanska demonstrationer i Irak

UTRIKES. På fredagen genomförde irakiska medborgare massiva protester mot USA:s närvaro i Irak.

Iran terrorklassar de amerikanska styrkorna

UTRIKES. Irans parlamentet godkände på tisdagen ett lagförslag som likställer hela den amerikanska militären och Pentagon med terrorister. Beslutet kommer efter efter mordet på toppgeneralen Qasem Soleimani och är även ett svar på att Donald Trump i april terrorklassade det iranska revolutionsgardet.

Iraks parlament i extrainsatt möte: Kastar ut USA-trupper

IRAK. Under en extrainsatt samling har Iraks parlament under söndagen beslutat att skicka hem all amerikansk militär som befinner sig i landet. Beslutet tas bara dagar efter att USA lönnmördade den iranske generalen Qassem Soleimani utanför Bagdad.

Ledare för iransk elitstyrka hånar USA: “Ni må komma att starta detta krig, men vi kommer att avsluta det”

MELLANÖSTERN. Den verbala upptrappningen USA och Iran emellan har nått nya nivåer. Detta efter att ledaren för en iransk elitstyrka totalslaktat sionistisk-amerikansk imperialism.