Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Media behöver inte lämna ut material till polisen

Källskyddet starkare än åklagarens behov Åtal har redan väckts i de flesta fallen.

Åtal mot imam efter antijudiska predikningar

Predikat om hur ”apornas och svinens avkommor” styr hela västvärlden Förlorar hyreskontrakt för källarmoské i Rosengård.

Rasmus Paludan vill manifestera i Rosengård igen

MALMÖ. Den antimuslimske dansken Rasmus Paludan har återigen ansökt om tillstånd för en manifestation i Malmö. Enligt rykten rör det sig om ett nytt försök till koranbränning.

Sju bilar eldades upp i getto i Malmö

MÅNGKULTUREN. Natten till idag totalförstördes sju bilar i en brand i det ökända invandrargettot Rosengård i Malmö. Bilarna stod på en parkeringsplats och den kraftiga röken spred sig till närliggande bostadshus.

Fler häktningar efter rasupploppen i Malmö

MÅNGKULTUREN. Islamisternas upplopp i Malmö i sista helgen i augusti har lett till fler gripanden och häktningar.

Kostsam första delnota för koran-upploppen i Malmö

MÅNGKULTUREN. Redan innan skador som drabbat polis, räddningstjänst och bussbolag sammanställts, uppgår kostnaden för upploppen i Malmö till minst 950 000 kr. Stadens ledningsstrateg menar dock att man är ”på väg åt rätt håll”.

Våldsamma kravaller efter koranbränningen i Malmö

INRIKES. Våldsamma kravaller bröt ut i Malmö efter att medlemmar i det danska partiet Stram Kurs brände koranen i det invandrartäta gettot Rosengård.

Koranbrännaren Rasmus Paludan kommer till Rosengård i Malmö – inbjuden av Dan Park

INRIKES. Rasmus Paludan har blivit inbjuden till Sverige av Dan Park. Tillsammans skall de resa till Rosengård i Malmö för att bränna koranen.

Polisen sätter upp övervakningskameror – gängen svarar med att plocka ned kamerorna

INRIKES. I ett försök att stävja den ständigt ökande brottsligheten har polisen installerat kameror i förorter där många invandrare bor. I en ny film på Samhällsnytt ser man sex svartklädda människor gå till tonerna av rapmusik med polisens kameror i händerna.

Polisens utsatta områden-lista kan hemligstämplas – för skämmigt anser kommunerna

INRIKES. Det är inte säkert att NOA utkommer med någon uppdaterad lista över så kallade utsatta område i Sverige detta år. Anledningen är att de drabbade kommunerna bönar och ber om att slippa hamna på listan.

Ännu en person död efter skottlossning i Malmö

BROTT. En 23-årig man avled under kvällen efter att ha skottskadats vid en skjutning i den mångkulturella och ökända stadsdelen Rosengård i Malmö.

Bilbrand på Rosengård – brandmän angripna

MALMÖ. Strax före midnatt mot lördagen började flera bilar brinna på ökända Ramels väg i Malmö. Brandmännen som släckte bränderna blev som så många gånger förr i ”problemområden” angripna. Denna gång fick de något som inledningsvis bedömdes vara en rörbomb kastade mot sig.

Över 70 bilbränder på nio dagar

INRIKES. Över 70 bilar har brunnit på bara nio dagar varav de flesta bränder skedde i Malmö. Brandkår och polis arbetar hårt för att bearbeta och lösa de bakomliggande orsakerna till problemen.

Bilbränder i Malmö – fjärde natten i rad

SVERIGE. Under natten till torsdag totalförstördes elva bilar av anlagda bränder i det ökända invandrarområdet Rosengård i Malmö.