Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Yttrandefrihetsexperten underkänner polisens beslut om nekat tillstånd för koranbränning

Hånar: ”Kryper för Turkiet, inte för Ryssland” Professorn: ”Rivs upp i nästa instans.”

USA försöker vända önationen Sri Lanka mot Kina

UTRIKES. USA försöker få den lilla önationen Sri Lanka att säga upp sin vänskap med grannlandet Kina, för att istället alliera sig med USA. Den amerikanska utrikesministern har träffat Sri Lankas president för att lobba fram en ny allians.

Brittisk baronessa: “Israel är dockmästaren bakom USA:s utrikespolitik”

ANTISEMITISM. Den engelska baronessan Jenny Tonge kräver av premiärminister Boris Johnson att Storbritanniens utrikespolitik inte ska styras av Israel.

Adolf Hitlers andra bok

LITTERATUR. Adolf Hitlers andra bok kom ut på svenska 2010. Men fortfarande är det få som känner till att Hitler skrev en uppföljare till Mein Kampf.

USA har spenderat 5,9 biljoner dollar i sina krig mot “terrorn”

FÖREBYGGANDE KRIG. I sina krig mot ”global terror” har USA sedan ”9/11” år 2001 spenderat 5,9 biljoner dollar.

Krav från statsvetare att politiserad UD-personal sparkas

POLITIK. Statsvetare förklarar varför uppropet att vara ohörsam mot kommande regering innebär en policy som leder till markant ökad statskorruption.

Hillary Clinton uppmanas försvinna från Demokraterna

USA. Hillary Clinton skadar det Demokratiska partiet – därför bör hon försvinna. Det säger den tidigare rådgivaren i utrikesdepartementet Marie Harf.  

Trump uppges ha pro-rysk f.d. underrättelsechef som rådgivare

USA. Personen som pekas ut som rådgivare till Donald Trump är Michael Flynn, som likt Trump utmärkt sig med sin kritik av rådande amerikansk utrikespolitik när det kommer till bland annat Ryssland, Syrien och IS. Detta samtidigt som den ledande neokonservativa juden Robert Kagan, som ett svar på Trumps framgångar i det republikanska primärvalet, nu valt att lämna Republikanerna och istället förespråka Hillary Clinton som president.

Sverige fortsätter att närma sig USA genom utökat militärt samarbete

SVERIGE. Den socialdemokratiska regimen fortsätter att närma sig USA och ska utvidga Sverige militära samarbetet med USA. Detta sker officiellt enligt judiska tidningar som en respons på Rysslands ”aggressiva agerande”.