EUROPA. Fullständigt kaos när flyktingar anlände med buss till Österrike. De kastade avföring och misshandlade européer.

Kamil Bulonis är en känd polsk resebloggare som har delat en status på det sociala nätverket Facebook. Inlägget handlade om när han befann sig på bussen mellan Italien och Österrike tillsammans med ett flertal flyktingar från Mellanöstern.

Han beskriver händelserna som fullständigt kaos. Flyktingarna misshandlade européer och kastade avföring på bussen.

”Busspassagerare blev överfallna, flyktingarna slängde avföring på bussen, spottade på bussen, slog på fönsterrutor, försökte välta bussen. En italiensk äldre kvinnlig bilförare blev utdragen genom fönstret och pöbeln försökte köra iväg med bilen. På en fransk turistbuss öppnade pöbeln bagageluckan drog ut allt bagage och stal allt som de ville ha. Det tog österrikiska polisen flera timmar att mota tillbaka pöbeln tillbaka till Italiens gräns”, skriver Bulonis på Facebook sent på fredagskvällen.

Inlägget hade delats 2000 gånger redan efter bara två timmar.

”Hur ska det gå att assimilera dessa vildar i Tyskland? Det kändes för ett ögonblick som att befinna sig i krig… jag tycker synd om dessa människor, men om de når Polen tror jag inte för ett ögonblick att de kommer att få någon förståelse från oss. Skit kastades på oss, dörren repades, man spottade på fönstren. I vilket syfte?” frågar sig Kamil Bulonis i sitt Facebook-inlägg.

Bulonius skriver att han är glad över att vara polack då Polen har tackat nej till att ta emot stora mängder flyktingar från arabvärlden och detta genom EUs nya kvotsystem.

”Vi polacker är helt enkelt inte redo att acceptera dessa människor – varken kulturellt eller ekonomiskt. Jag vet inte om någon är det”, skriver han.

Källa:
Facebook


  • Publicerad:
    2015-09-06 09:10