SKOLSKJUTNING En 28-årig transvestit bakom skolskjutning i Nashville. Tre barn och tre lärare dog under skjutningen.

En tragisk händelse har skakat Nashville i Tennessee när en skolskytt öppnade eld på Covenant School under tisdagen. Sex personer dödades, inklusive tre nioåriga elever och tre lärare.

Enligt polisen var mördaren en 28-årig kvinna vid namn Audrey Hale som beskrev sig själv som man och krävde att bli kallad ”han”. Hale hade tidigare gått på skolan som elev och sköts senare ihjäl av polisen i samband med att de ingrep mot skjutningen.

En av Hales tidigare basketlagkamrater på mellanstadiet fick ett oroande meddelande från Hale bara minuter före skjutningarna. I meddelandet skrev Hale: ”Jag planerar att dö idag. DETTA ÄR INTE ETT SKÄMT!!! Du kommer förmodligen att höra om mig på nyheterna efter att jag dött”.

Händelsen har chockat Nashville och ledare från hela samhället har uttryckt sina kondoleanser till offrens familjer och vänner. Det är än så länge oklart vad som motiverade Hale att utföra denna fruktansvärda handling.

Polisen i Nashville har meddelat att de kommer att fortsätta att undersöka händelsen för att försöka ta reda på vad som låg bakom skolskjutningen.