USA I det senaste avsnittet av ”Tucker on Twitter” går Tucker Carlson i vanlig ordning till hårt angrepp mot Joe Bidens regim. Enligt Carlson är det ”chockerande” att regimen inte gör något åt avslöjade pedofilnätverk på Instagram.

Den tidigare Fox News-stjärnan Tucker Carlson tar i det senaste avsnittet av ”Tucker on Twitter” upp Wall Street Journals avslöjande om pedofilnätverk på Instagram.

Avslöjandet kom efter ett samarbete mellan tidningen och forskare på Stanford University och University of Massachusetts Amhers och visade att juden Mark Zuckerbergs plattform ”hjälper och för samman ett omfattande nätverk av konton som helt öppet ägnar sig åt försäljning och köp av sexuellt material föreställande minderåriga”.

I ett fall upptäckte man att Instagrams algoritmer rekommenderade hashtagen ”#IncestToddler” åt användare som tidigare intresserat sig för barnpornografiskt material på plattformen.

— Ingen på Instagram förnekade förövrigt att detta har hänt. Det gjorde inte heller Mark Zuckerberg, som äger företaget, konstaterar Tucker Carlson.

Men enligt Carlson är avsaknaden av reaktion från Vita huset och kongressen ännu mer chockerande än själva avslöjandet om barnporrnätverken.

— En av de största tidningarna i USA avslöjar att en av världens mest inflytelserika företag främjar pedofili och ingen makthavare gjorde något alls åt saken, konstaterar Carlson.

— Justitiedepartementet startade ingen utredning, kongressen planerade inte in någon utfrågning, killen som sköter Instagram, [juden] Adam Musseri, har fortfarande kvar sitt jobb.

Carlson påpekar också att Musseri har en tweet fastnålad på sin Twitter där han skyter om hur effektiv Instagrams algoritmer är.

Men Carlson tar också upp förskjutningen i synen på pedofili i samhället. De flesta påstår fortfarande att sexuella övergrepp är dåligt, men inte på samma sätt som förut, menar han.

— När de säger att det är ”dåligt” så menar man det på ett mer ”abstrakt sätt”. ”Dåligt” på samma sätt som att ett inbördeskrig i Centralafrika är ”dåligt”, konstaterar Carlson.

— Man skulle inte föredra att det skedde men det ”finns anledningar” att det sker. Det är därför vi numera kallar pedofiler för ”minor attracted persons” [personer som attraheras av minderåriga. reds. anm.], för i ärlighetens namn, vem kan döma?

Carlson konstaterar också att pedofiler av liberaler klassas som en ”sexuell minoritet” och att de ”åtminstone inte stormar Kapitolium” eller ”ställer knepiga frågor” till politikerna.