För en vecka sedan rapporterade Nordfront att Aftonbladet med Åsa Linderborg i spetsen anlitat jurister för att granska och HMF-anmäla nationella och invandringskritiska medier. Linderborgs och Aftonbladets hetskampanj mot nationella och invandringskritiska medier fortsätter, trots vissa bakslag.

Åsa Lindeborg

Linderborg som alltså vurmar för hets mot folkgrupp-lagstiftningen och vill se fler konkurrenter till Aftonbladet dömda för detta brott har nu fallit på eget grepp. Igår framkom nämligen att Linderborg tvingats stänga ner sin blogg eftersom den också misstänks för hets mot folkgrupp:

”I måndags startade vi en blogg där vi gav exempel hämtade från järnrörssajterna, uttalanden som jurister sen fick kommentera. Den bloggen har vi tvingats ta ner eftersom vi med den kan misstänkas för just det vi vill motverka – hets mot folkgrupp. Det är inte första gången som juridiken försätter journalistiken i ett moment 22.”

Förra veckan när Aftonbladet lanserade sin anti-yttrandefrihets kampanj listades inte Nordfront som ett direkt mål för kampanjen. Linderborg skrev då att ”Avpixlat, Nationell idag, Nationell Nu, Realisten, Fria Tider” borde granskas juridiskt, vilket hon inte gärna kunde säga om Nordfront som redan granskats flitigt. Igår bekräftades dock att Linderborg trots detta också har ställt in siktet på Nordfront, som tillsammans med andra Internetsidor av Linderborg kallas för ”järnrörssajterna”:

”Bara den som besökt nån av järnrörssajterna – Avpixlat, Fria Tider, Nationell idag, Nationell nu, Nordfront med flera – förstår hur det piskas mot muslimer, judar, somalier och romer. Det skrivs saker där som förmodligen inte är förenligt med svensk lagstiftning om hets och missaktning mot folkgrupp.”

Linderborg, vars galenskaper numera till och med öppet kritiseras av politiskt korrekta personer från Expressen, försöker också i gårdagens artikel få det till att pro-svenska opinionsbildande Internetmedier har ”våldet som metod”.


  • Publicerad:
    2012-12-05 12:05