HÄRNÖSAND. Innan Abubaker våldtog kvinnan anklagade han henne för att vara sverigedemokrat – samtidigt som han höll en kniv mot hennes hals.

Sanningen om mordet på Tommie Lindh och våldtäkterna som skedde i anknytning till mordet börjar nu komma fram när utredningen avslutats och åtal har väckts.

Nordfront kan efter att ha läst ett polisförhör med den våldtagna kvinnan avslöja en hittills nedtystad detalj: Innan kvinnan blev våldtagen av Abubaker Mohamad Awad anklagade sudanesen henne för att vara sverigedemokrat!

I polisförhöret står följande att läsa:

[Kvinnan] försökte sova, men då kom återigen Abubaker in i rummet, denna gång med en kniv i handen. Abubaker höll kniven riktad mot hennes hals när hon låg i sängen. Enligt [kvinnan] kände hon kniven mot halsen. Han sa till henne att hon skulle kliva upp och [hon] blev livrädd.

Abubaker sa: ”Om du börjar gråta, dödar jag dig. Och jag dödar din kompis.”

Enligt [kvinnan] började Abubaker säga att Tommie var SD-anhängare, han sa även att hon skulle vara det. [Kvinnan] svarade att hon inte alls var det och Abubaker svarade: ”Hur ska jag lita på dig?” [sic!]

Abubaker har kniven hela tiden riktad på [kvinnans] kniv [sic!] när de pratar om SD.

Den sista meningen är felskriven av polisen och bör läsas som att kniven fortfarande är riktad mot kvinnans hals.

Bekräftar uppgifter om dispyt
Förra veckan kunde Nordfront avslöja att Abubaker i ett förhör i slutet av polisutredningen hade framfört uppgifter om att han knivhuggit Tommie för att han känt sig hotad av denne. Abubaker uppgav i förhöret att han kände sig hotad av Tommie för att de flera timmar innan mordet hade haft en dispyt som åklagaren sa handlade om ”hur man ser på invandrare och rasister”.

Åklagaren verkade dock inte vilja fästa någon större vikt vid de uppgifterna som förmodligen också är felaktiga på så sätt att påståendet är en dålig efterhandskonstruktion som den misstänkte framförde för att ursäkta mordet. Men att kvinnan i förhör framför uppgifter som pekar i samma riktning gör det ändå väldigt sannolikt att det tidigare under kvällen faktiskt hade uppstått en sådan dispyt, även om den sedan inte var huvudmotivet till mordet.

Läs också: Kasselstrand bekräftar att Tommie Lindh var AfS-sympatisör: ”Jag träffade honom personligen”

Uppgifterna om den här dispyten skär sig också med de etablerade medierna som bestämt dementerat att Tommie Lindh varit nationalist. Såväl våldtäktsoffret som mördaren bekräftar i sina förhör åtminstone att Abubaker själv uppfattade det som att Tommie hade åsikter om Sverigedemokraterna och invandrare som sudanesen blev upprörd över.

Dubbla våldtäkter efter SD-anklagelsen
Knivhoten följs sedan som åtalet berättade av att Abubaker våldtar kvinnan två gånger, den ena gången före mordet på Tommie och den andra efter. Han hinner också knivskära och slå en annan man under kvällen efter att kvinnan ringt dit honom för att få hjälp med att få bort Abubaker från Tommies lägenhet.

När polisförhöret kommer fram till den sista våldtäkten klarar kvinnan inte längre av att själv fritt redogöra för det som händer utan hon får istället beskriva det genom att svara på polisens frågor om händelsen. Hon berättar bland annat för polisen att våldtäkten sker under knivhot och att Tommies blod är på kniven och hamnar i sängen och på henne under våldtäkten. Även den första våldtäkten skedde under knivhot och rubriceras som våldtäkt av normalgraden av åklagaren medan den andra våldtäkten rubriceras som grov våldtäkt.

Mer att vänta
Bara efter att ha granskat ett av polisförhören i förundersökningen fick Nordfront fram denna nedtystade fakta som pekar på att brotten hade en politisk och svenskfientlig underton som är minst sagt obehaglig. Vi har också i det här förhöret identifierat uppgifter som går emot de etablerade mediernas uppgifter, vad åklagaren har sagt och hur media tolkat åklagaren. Särskilt Oisín Cantwell och Aftonbladet kommer ha ett och annat att svara för när vi är klara med vår granskning av detta.

Fler artiklar kommer förmodligen under dagen!


  • Publicerad:
    2020-09-29 08:30