VECKANS FILM. Veckans film blir en välkänd animerad film kallad The American Dream.

Fractional Reserve Banking.

Fractional Reserve Banking.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Visste du att pengar trollas fram ut tomma intet? I USA är det den privatägda judiska centralbanken Federal Reserve som har dessa magiska krafter. John F. Kennedy tänkte frånta Federal Reserve dessa magiska krafter, en avvecklingsprocess som Nordfront tidigare skrivit en Dagens Datum om.

Samtidigt som Kennedy bråkade med Federal Reserve så bråkade han även med staten Israel och dess första premiärminister, David Ben-Gurion. Kennedy visste nämligen att Israel utvecklade kärnvapen i smyg i sin hemliga och underjordiska anläggning i Dimona. Pressen som Kennedy la på Ben-Gurion tvingade honom till att avgå, varpå Kennedy fortsatte att ligga på Ben-Gurions efterträdare likt en hök i samma fråga.

Federal Reserve lyckades dock behålla sina magiska krafter och Israel fick även fortsätta utveckla kärnvapen i smyg, tack vare att Kennedy sköts i huvudet, något som Lee Harvey Oswald greps för.

Lee Harvey Oswald: ”I’m just a patsy” översatt: ”Jag är bara ett offerlamm”.

Oswald hann bara bli förhörd lite smått av polis, för helt plötsligt dök den cancersjuke juden Jack Rubenstein, även känd som Jack Ruby, upp och sköt ihjäl Oswald, ett agerande som Rubenstein på sin dödsbädd diskuterade med den judiske advokaten William Kunstler:

— Jag gjorde det [sköt Oswald red. anm.] så att de inte skulle beskylla judar.

Sedan lämnade Rubenstein en handskriven lapp till Kunstler, där det stod (källa: William M. Kunstler, My Life as a Radical Lawyer, 1994, s. 158):

Skydda amerikanska judar från en pogrom som kunde uppstå från ilska över lönnmordet.


Juden Abraham Zapruder stod i perfekt position med sin filmkamera för att fånga det grafiska lönnmordet på Hitler-älskaren och Federal Reserve- och Israel-hataren Kennedy. För ytterligare läsning om Kennedy-mordet rekommenderas boken Final Judgement, av Michael Collins Piper.

Filmen går även in på hur den amerikanske presidenten Andrew ”Old Hickory” Jackson (1767 – 1845), tvärt emot John F. Kennedy, lyckades överleva ett lönnmordsförsök, något som gjorde att han kunde göra rent hus med inhemska bankintressen som önskade upprätta en centralbank i USA. På sin dödsbädd ska Jackson ha sagt att hans största bravad under sitt liv var att ”jag dödade banken”.

The American Dream förklarar även hur storbanker med den judiska bankirfamiljen Rothschilds i spetsen, som Nordfront även skrivit en Dagens Datum om, varit central i utvecklingen av det skuldbaserade ekonomiska systemet, och att det i praktiken handlar om ett modernt slaveri, till förmån för en klick internationella bankirer.

Filmen förklarar pengars historia: byteshandel, guld, banker, sedlar och hur allting hänger ihop — och hur exempelvis bankirfamiljen Rothschilds med flera är de som har befälet över det ekonomiska systemet.

Thomas Jefferson försöker få karaktären Pye till att förstå hur allting hänger ihop.

Thomas Jefferson försöker få karaktären Pyle till att förstå hur allting hänger ihop.

Den judiska bankirfamiljen Rothschilds kupp i samband med Napoleon-krigen förklaras på ett pedagogiskt vis.

Bankirfamiljen Rothschilds svindleri i samband med Napoleon-krigen förklaras på ett pedagogiskt vis.

Se The American Dream här (det går att aktivera engelsk undertext):

Ursprungligen publicerad 2014-05-11.


  • Publicerad:
    2015-04-19 09:45