VECKANS FRÅGA. ”Kör ut dem! Så tycker svenska folket om invandrare och flyktingar” – så skrev Expressen i en artikelserie 1993 som fick tidningens dåvarande chefredaktör avskedad av Bonniers. Expressens rubrik stämmer väl in på vad som framkommer i Nordfronts undersökning.

veckans-fråga-25.8Reaktionerna har varit mycket arga sedan Fredrik Reinfeldts uttalande om att massinvandringen ska fortsätta och intensifieras, och att svenskarna måste acceptera det och ”öppna våra hjärtan” för miljontals nya rasfrämlingar.

Hela 92 procent vill nu stoppa invandringen och nästan hälften av de tillfrågade, 48 procent, vill köra ut alla utomeuropeiska invandrare. 44 procent vill stoppa invandringen men kunde tänka sig andra lösningar för dem som är här och har medborgarskap och/eller sköter sig.

Diskussioner som fördes i kommentarsfältet handlade bland annat om hur man ska göra med adopterade rasfrämlingar och rasblandade barn. Flera, däribland Johan Björnsson, efterlyste också det mer radikala svarsalternativet ”stoppa invandringen, ut med alla utomeuropéer, SAMT ut med alla icke-germaner”.

Trots de olika åsikterna om vilka som hör hemma här var 92 procent av de tillfrågade överens om att invandringen måste stoppas och invandrare repatrieras – delvis eller helt och hållet. Endast 6 procent ville ha fortsatt massinvandring.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-08-25 10:30