SVERIGE. Sveriges förra statsminister har nu än en gång kommit med ett radikalt svenskfientligt utspel.

reinfeldt

Fredrik Reinfeldt, Sveriges förra statsminister och Moderaternas nuvarande partiledare som är på väg att avgå, är tidigare ökänd för att ha sagt att ”ursvenskt är bara barbariet”.

Under slutspurten av valrörelsen tidigare i år tog han också kraftig ställning för massinvandring och menade att svenska folket måste ”öppna sina hjärtan” och inte bry sig om invandringens skenande kostnader.

Nyligen i en intervju med dansk media menade Reinfeldt vidare att kritiken mot Sveriges extrema invandringspolitik är obefogad då Sverige enligt honom rent fysiskt har gott om plats för mycket mer invandrare än vad landet tar emot idag.

På självaste julaftonen riktade Reinfeldt sin senaste politiska spottloska mot det svenska folket. I Nyhetsmorgon på TV4, en kanal som ägs av den liberaljudiska mediaklanen Bonnier, yttrade den forne statsministern att det svenska folket enligt honom inte äger Sverige. Istället tillhör Sverige hela världen, menar den rotlöse kosmopoliten Reinfeldt som själv har afrikanskt påbrå långt tillbaka i släkten.

Hör statsministerns uttalanden nedan:

Se från 14 minuter in.

Tidigt i sin politiska karriär skrev Reinfeldt en bok som heter ”Det sovande folket” i vilken han bland annat skrev att ”svenskarna är mentalt handikappade”. Denna föraktfulla hållning gentemot det egna folket verkar han ha behållit genom hela sin politiska karriär och man skulle kanske kunna anse att det verkligen är något fel på ett folk som accepterar ledare som Reinfeldt och hans likar.


  • Publicerad:
    2014-12-25 17:00