Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Veckans memer – Alex Bengtsson-special

Av Redaktionen, 2017-12-16
redaktionen@nordfront.se

SATIR. #MeToo-eran fortsätter att leverera och avslöja kräk inom #våldtäktsvänstern. Den senaste att pekas ut som misogyn våldtäktsman är Expos posterboy Alex Bengtsson.

Att något inte stod rätt till hos Alex Bengtsson anade nog många. Hans döda blick gjorde att han – om han inte hade jobbat med åsiktsregistrering på Expo och astroturfing åt George Soros – säkert hade kunnat få jobb som modell för psykofarmakaindustrin.

Även Bengtssons ökända försök till ”poesi” visade att hissen inte riktigt gick ända upp, att något i själen var trasigt och att Bengtsson inte är någon som bör lämnas ensam med kvinnor.

Det var vänstertidningen Flamman som tog bladet från munnen efter att rykten börjat cirkulera på nätet och erkände att en viss vänsterman trakasserat kvinnliga kollegor och var anklagad för våldtäkt. Då listan på kända vänstermän som inte är misstänkta för våldtäkt eller olika former av sexuella trakasserier börjar bli kort och vissa detaljer (som att personen nyligen tagit timeout) nämndes i artikeln, blev det förhållandevis enkelt att lägga ihop ett plus ett och komma fram till att den senaste skandalen rör Alex Bengtsson.

Hycklaren Bengtsson har själv uttalat sig om att SD försöker lura kvinnor trots att de egentligen har en dålig kvinnosyn.

Istället för att erkänna vad han gjort ”erkände” Bengtsson att han var ”kroniskt sjuk” och därför avsade sig sin senaste chefspost inom det så kallade Tillsammansskapet, en George Soros-sponsrad rörelse som skulle fejka folkligt stöd för massinvandringen och folkmordet på svenskarna.

Nedan kommer veckans bilder:

Vill du hjälpa till i memkriget? Gå med i Motståndsrörelsen Discord-server redan idag och posta dina bidrag i kanalen #meme_warfare!


  • Publicerad:
    2017-12-16 12:00