CENSUR. Den judiska tidningen Dagens Nyheter hetsar mot svenskar som använder sig av sin yttrandefrihet.

Den här varelsen tror sig gynnas av att tysta oppositionella röster på internet.

Den judiskägda tidningen Dagens Nyheters judiska chefredaktör Peter Wolodarski tycker att yttrandefrihet är någonting fruktansvärt. Han vill i stället inskränka på svenska medborgares rätt att göra sin röst hörd. Wolodarski har nämligen skrivit en krönika som attackerar Marcus ”The Golden One” Follin för att denne fortfarande får publicera sina videor på den judiskägda plattformen Youtube.

Bland annat kritiseras Follin för att han sagt att han är positiv till Nordiska motståndsrörelsen, en fullt laglig organisation som verkar för de nordiska folkens överlevnad mot globalistiskt orkestrerad massinvandring.

Wolodarski oroar sig också för att nationell och självförbättrande propaganda kan ge människor ”samhörighet, mening och riktning” i livet.

För att döda det sista uns av yttrandefrihet som ännu finns kvar på Youtube vill Wolodarski att ”människor med omdöme” ska censurera resterna av invandringskritiskt och proeuropeiskt material.

Marcus Follin har i ett klipp gått i svaromål mot DN och bland annat krävt att veta vilken kvinnofientlig, extrem och falsk information som han påstås ha spridit.

Källa:
Youtube är en rutschkana för politisk extremism


  • Publicerad:
    2019-06-17 18:30