INRIKES. Under natten mot söndagen blev ytterligare tre unga kvinnor utsatta för sexuellt ofredande under Trästockfestivalen i Skellefteå.

Den så kallade Norranscenen där tre unga kvinnor antastades under natten mot söndag.

Under gårdagen skrev Nordfront om att tre unga kvinnor utsatts för sexuella ofredanden under fredagskvällen på den kulturmarxistiska Trästockfestivalen.

Även under festivalens andra dag blev ytterligare tre unga kvinnor utsatta för samma brott. I det första fallet antastades en ung kvinna i övre tonåren vid 02-tiden mitt i publikhavet av en för henne okänd man som ännu inte har kunnat identifierats. Polisen har för ovanlighetens skull lämnat ut ett tydligt signalement på gärningsmannen:

Mannen ska han haft på sig en svart jacka, varit 175-180 centimeter lång och runt 20-25 år. Mannen ska ha varit mörkhyad och haft skägg samt mustasch.

— Han ska berört henne på kroppsdelar som inte var önskade av henne.  Sättet han rörde henne på är uppenbart sedlighetssårande, det väckte obehag hos tjejen och han kränkte hennes sexuella integritet, säger Mats Bruhn, jourhavande förundersökningsledare på Polisen.

Ungefär vid samma tidpunkt blev ytterligare två kvinnor i 20-årsåldern antastade i en annan del av publikhavet. Gärningsmannen i detta fallet uppges vara identifierad men inte frihetsberövad.

— Även i detta fallet handlar det om en man som ska ha vidrört de här kvinnorna på ett obehagligt sätt. Han utförde handlingar med tydligt sexuella anspelningar och kränkte deras sexuella integritet, säger Bruhn.

Trots sex fall av sexuella ofredanden under festivalen tycker Bruhn att det ”förebyggande arbetet” som de kulturmarxistiska arrangörerna genomfört gett ”resultat”. Men han nämner dock inte att man uteslutet att bussa in rasfrämlingar till årets upplaga av festivalen, vilket kulminerade med totalt fjorton anmälningar om sexuellt ofredande under förra året. Endast två av fallen ledde till fällande domar. I ena fallet dömdes ett skäggbarn från Afghanistan och i det andra fallet en zigensk tiggare från Rumänien.

Källa:
Trästockfestivalen: Nya fall av sexuella ofredanden under natten.


  • Publicerad:
    2017-07-23 11:15