Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fiasko för regeringen: endast 171 av 7 600 har klarat kraven i gymnasielagen

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nya siffror från Migrationsverket visar att hittills har bara 171 av de 7 600 rasfrämmande skäggbarn som fick tillfälligt uppehållstillstånd genom gymnasielagen klarat av kraven.

Skäggbarn utpressade flickor att skicka sexbilder – misstänks för flera pedofilbrott

ULRICEHAMN. Två afghaner och en syrier misstänks för flertalet våldtäkter mot minderåriga flickor som de tilltvingat sig sexuella tjänster av. Uppdaterad.

Regeringen ska förenkla för “ensamkommande” invandrare att stanna i landet

POLITIK. Regeringen förenklar för så kallade ”ensamkommande” att stanna i landet. Fram till nu behövde de få ett arbete som varar i två år för att få stanna, nu krävs endast ett års anställning.

12 000 migranter husvilla efter brand i flyktingläger – Miljöpartiet: Sverige måste ta emot!

GREKLAND. 12 000 migranter har flytt från Greklands största flyktingläger efter att en storbrand uppstod under ett upplopp. Nu vill Miljöpartiet att Sverige snabbt ska ta emot migranter från lägret, bland annat genom anhöriginvandring.

Väderbiten ”ensamkommande” får gråta ut i SVT

INRIKES. SVT Nyheter låter i ett inslag en bekymrad rasfrämling gråta ut och berätta att det är så kallade ”ensamkommande” från allehanda länder som hårdast drabbats av coronaviruset. Dessa kan på grund av viruset ha svårt att finna ett arbete och riskerar därmed att inte få stanna i bidragsparadiset Sverige.

Afghaner lanserar ny låt: “Vi kontrollerar gatorna”

MÅNGKULTUREN. ”Vadå flykting? We run the streets!”, raljerar en grupp afghanska ”rappare” i en ny musikvideo.

Svenskfientlig organisation kräver amnesti för “ensamkommande” – menar att utvisningar är för dyra

DEBATT. Trots att de ”ensamkommande barnen” från Afghanistan redan fått ”amnesti” kräver gruppen ”Håll ihop Sverige – Flyktingamnesti för de ensamkommande” att de ”ensamkommande” ska få ännu mer ”amnesti”. Ett av argumenten som används av gruppen är att utvisningsprocessen är för dyr.

Luleå kommun sparar på pensionärer och sjuka – pengar går till “ensamkommande”

NORRBOTTEN. Luleå kommun ska spara en halv miljard kronor på dagisbarn och pensionärer. Det har Socialdemokraterna bestämt. Vinnare på politiken blir ensamkommande afghaner, som får nya mångmiljontillskott.

9-åring sexattackerad på buss

MÅNGKULTUREN. 1 500 kronor i böter blir straffet för den man i Örnsköldsvik som åtalats för att ha delat barnpornografi och sexattackerat en 9-årig flicka på en buss. Fallet har upprört många medborgare.

Rasförrädaren Johanna Möller bad medfångar “klippa” hennes mor

INRIKES. Den ökända rasförrädaren Johanna Möller avtjänar ett livstids fängelsestraff för att ha mördat sin egen far och försökt att mörda sin mor. Nu framkommer att hon försökt förmå medfångar att slutföra det misslyckade mordförsöket på modern.

Afghaner får stanna i Sverige på oriktiga grunder

MÅNGKULTUREN. Fler rapporter kommer nu om att Afghanistan är ett relativt säkert land. Risken att drabbas av islamistisk terror är inte mycket större än i Sverige. Ändå tar regeringen på sig ansvaret för ”ensamkommande” afghaners liv och välbefinnande.

Amnestin räckte inte – afghaner planerar ny sittstrejk

AFGHANFRÅGAN. Den kontroversiella allmänna amnestin för alla så kallade ensamkommande blev en stor seger för mångkulturvurmare. I efterhand har den dock visat sig rätt tandlös, och nu kräver ”afghanpojkarnas” lobbyorganisation Ung i Sverige att alla afghaner får permanent uppehållstillstånd automatiskt i Sverige.

Regeringen betalar 4,9 miljarder till landets kommuner för mottagandet av ”flyktingar”

INRIKES. Regeringen meddelar nu att de kommer att betala tillbaka de resterande 4,9 miljarder kronor som de har varit skyldiga landets kommuner efter den så kallade flyktingkrisen.  

Batikhäxor bröt ut i lovsång under bisarrt sektmöte

STOCKHOLM. Nordfront var på plats när batikhäxor höll ett sektmöte till förmån för sina afghanska ”pojkar”. Spektaklet bjöd bland annat på en bisarr lovsång, som verkade sätta hela samlingen i trans.

Skäggbarnen avbryter sin sittstrejk i Stockholm

MASSINVANDRINGEN. Under gårdagen avslutade de så kallade ensamkommande barnen från Afghanistan sin sittstrejk i Stockholm

Ny batikhäxeskandal: HVB-kvinna utreds för “våldtäkt mot barn”

INRIKES. En kvinnlig anställd på ett HVB-hem i Västsverige utreds för ”våldtäkt mot barn” då hon haft en sexuell relation med ett av boendets skäggbarn.  

Skäggbarn bjöds in till festival – resultatet blev tolv sexuella ofredanden

BROTT. Karlskrona kommun bjöd in så kallade ensamkommande barn till Skärgårdsfesten vilket resulterade i tolv anmälningar om sexuellt ofredande.

Kineser tjänar pengar på folkmordet – marknadsför gummibåtar som “flyktingbåtar”

UTRIKES. Kinesiska webbsidor kritiseras för att sälja farliga båtar som människosmugglare sedan använder för att frakta så kallade flyktingar över Medelhavet.

Asylsökande ”18-åriga ungdomar” får stanna i Stockholm – 195 miljoner avsätts

INRIKES. Tidigare i sommar ska ”18-åriga flyktingungdomar” tvingats att flytta ifrån Stockholm. Rödgrönrosa politiker har dock nu gått ihop och beslutat att dessa istället ska få stanna i staden till en kostnad av 195 miljoner kronor.

Flicka hotades med järnrör under gruppvåldtäkt

BROTT. En 16-årig flicka blev i juni gruppvåldtagen av en 15-åring och en 16-åring och hotades även med ett järnrör under gruppvåldtäkten. Nu har domen fallit mot de två våldtäktsmännen.

BILD: Skäggbarn fick besöka får i Borås

MÅNGKULTUREN. ”Ensamkommande flyktingbarn” fick hälsa på får på en gård i Borås i ett så kallat integrationsprojekt.

Tre våldtäkter och 19 sexuella ofredanden blev resultatet efter Härnösands stadsfest

BROTT. Tre våldtäkter och 19 sexuella ofredanden skedde under den gångna helgen i Härnösand när staden anordnade den årliga stadsfesten.

Ytterligare fall av sexuella ofredanden på Trästockfestivalen

INRIKES. Under natten mot söndagen blev ytterligare tre unga kvinnor utsatta för sexuellt ofredande under Trästockfestivalen i Skellefteå.

Flera kvinnor utsatta för sexuella ofredanden på Härnösands stadsfest

INRIKES. Fyra kvinnor har anmält att de utsatts för sexuella övergrepp under natten mot lördag på Härnösands stadsfest som äger rum under helgen.

Afghanistan: ”Skicka inte tillbaka fler afghaner”

MASSINVANDRINGEN. Sverige och Afghanistan slöt i höstas ett samförståndsavtal för att underlätta repatrieringen av afghaner. Redan nu har dock Afghanistan fått nog och vädjar om att inte skicka tillbaka fler av landets medborgare.

“17-åringar” greps nära HVB-hem efter gruppvåldtäkt

BROTT. En flicka i övre tonåren blev i fredags gruppvåldtagen i småländska Eksjö. Två påstått 17-åriga gärningsmän kunde senare gripas i närheten av ett HVB-hem.

Våldtäktsommaren 2017 är i full gång

BROTT. Festivalsommaren 2017 har just börjat och mycket tyder på att årets sommar kommer att bli ännu värre än festivalsommaren 2016 då antalet sexuella övergrepp ökade rekordartat. 

”Flyktingpojkar” sysselsätts – vallar getter på Lidingö

MÅNGKULTUR. Tack vare föreningen Get2gether är det nu två afghanska ”pojkar” som tar hand om Lidingös 20 getter. Erfarenheten har de båda redan, eftersom att valla getter var deras enda sysselsättning i Afghanistan.

Rättsmedicinalverket: 3 av 4 ”flyktingbarn” är vuxna

INRIKES. Resultaten av de första medicinska åldersbedömningarna från Rättsmedicinalverket visar på att 76 procent av alla så kallade ensamkommande flyktingbarn som invaderat Sverige är över 18 år.

Flera beslut om skäggbarnen under den närmsta tiden

FRÄMLINGSINVASIONEN. Flera tusen skäggbarn som befinner sig i Sverige väntar nu på att få sina asylärenden avgjorda.

Främling döms till ett och ett halvt års fängelse för våldtäktsförsök

INRIKES. Tidigare i vår försökte en 25-årig somalisk medborgare våldta en kvinna ombord på M/S Viking Cinderella, igår dömdes han till ett och ett halvt års fängelse.

Få invandrare med godkända betyg i det svenska språket

MASSINVANDRINGEN. Skolinspektionen gjorde nyligen en granskning av 42 slumpvis utvalda gymnasieskolor över hela landet och kom fram till att undervisningen behöver bli bättre. Detta eftersom att den stora majoriteten av invandrarelever inte lever upp till skolans förväntningar.

”Ensamkommande flyktingbarn” hotar att mörda svenskar om de blir utvisade

INRIKES. I en kommun i Sverige har en gymnasierektor skrivit ett brev om oron som ”ensamkommande flyktingbarn” sprider. De hotar med att ta livet av sig och att ”se till att några svenskar följer dem i döden” om de får avslag på sina asylansökningar efter att ha genomgått ålderstester.

”Ensamkommande” döms för våldtäkt av förståndshandikappad

BROTT OCH STRAFF. En så kallad ensamkommande har av Haparanda tingsrätt dömts för våldtäkt av en förståndshandikappad flicka i Överkalix.

Vilt slagsmål när “ensamkommande” skulle ha fotbollsturnering

SKELLEFTEÅ. Under långfredagen anordnades en fotbollsturnering i Eddahallen i Skellefteå. Vid något skede utbröt bråk där både publik och spelare var inblandade. Polis tillkallades och nu är flera personer misstänkta för misshandel.

Stefan Löfven besökte Nordstan i Göteborg

MÅNGKULTUR. Statsminister Stefan Löfven besökte under onsdagen köpcentret Nordstan i Göteborg för att ta del av trygghetsarbetet i området.

Hörby kommun anmäler HVB-hem – misstänker radikalisering av ”ensamkommande”

HÖRBY. IVO, Inspektionen för vård och omsorg, har tagit emot en anmälan från Hörby kommuns socialförvaltning angående ett HVB-hem. Tjänstemän misstänker att salafister driver boendet.

Skäggbarn gick bärsärk på sitt boende

MALMÖ. När den ”ensamkommande” rasfrämlingen inte fick de pengar han ansåg sig ha rätt till gick han och ytterligare två boende på HVB-hemmet bärsärk. Inredning för över 50 000 kronor förstördes. Nu har domen fallit.

Krav från Feministiskt initiativ angående ”ensamkommande barn”

LUND. En representant för Feministiskt initiativ kräver att Lunds kommun tar ansvar för så kallade ensamkommande barn tills året de fyller 21 år.

Uppsalabor planerar att rensa upp bland gatubarnen

UPPSALA. Nättidningen 24uppsala.se har fått information om att det finns en grupp i Uppsala som förbereder sig på att rensa upp i området runt resecentrum som har tagits över av gatubarnen.