MÅNGKULTUR. Rättsligt efterspel på en afghans kukviftande har möjliggjort svenskar att få en mångkulturell inblick i hur två afghaner bråkar med varandra. 

Skärmbild Facebook

Den svenska nationen och folket har återigen blivit berikade med två invandrare som bråkade med varandra. Detta bråk blev till en rättslig sak och därmed har svenskarna fått en chans att få en inblick i hur två afghaner bråkade. Abdul Heydari hävdar att att Abass Tayebi velat att han skulle närvara vid en moské som Tayebi är föreståndare i och betala skatt till den. Något som Heydari inte ville, Tayebi hotade då med att skicka maffian på Heydari.

De bägge parterna möts på en bensinstation i Bollnäs den 7 juni 2020. Domstolen beskriver hur Heydari visar upp sin dominans mot Tayebi som spelar in händelseförloppet på sin mobiltelefon:

Av den film som visats framgår att Abass Tayebi filmar en mycket upprörd Abdul Heydari som gestikulerar och skriker mot Abass Tayebi. Abass Tayebi förhåller sig hela tiden lugn medan Abdul Heydari skriker diverse fula tillmälen och påståenden om vad han gjort med Abass Tayebis fru och andra fruar. Abdul Heydari tar också fram sin penis och viftar med den mot Abass Tayebi vid två tillfällen. Nedan följer exempel från översättningen av det Abdul Heydari för det mesta skrek till Abass Tayebi under filmen.

Klicka på bilden för att se bättre. Skärmbild från
B 2456-20

Tayebis hävdar att Heydaris beteende är oprovocerat, något som domstolen inte tror på. Heydari hävdar att han visat kuken för Tayebi för att visa att han är muslim och uppenbarligen för (skribenten) att visa att han inte är en mes som Heosseini och Moshtagh. För sitt försök att visa dominans med sin kukuppvisning på bensinmacken dömer nu Hudiksvalls tingsrätt Heydari för sexuellt ofredande till dagsböter.

Som kuriosa kan det nämnas att medlemmar i Norge från Nordiska motståndsrörelsen råkade ut för något liknande när en jude kom fram och viftade med kuken när de informerade om judiska religiösa regler.


  • Publicerad:
    2021-02-10 11:21