30SEPTEMBER. Förutom de sedvanliga antifascistiska klyschorna kunde man under lördagens upplopp även höra det muslimska stridsropet ”Allahu Akbar!”. Detta i samband med att våldsamma globalister gick till attack mot polisen.

Förutom Nordiska motståndsrörelsen så hade även ett stort antal globalister samlats i Göteborg under lördagen för att gemensamt försöka ”stoppa nazisterna”. Trots att poliserna med facit i hand gjorde sitt bästa för att bifalla deras önskan så verkade våld mot just poliser och Göteborgs gator ha blivit deras enda prestation under dagen.

I ett videoklipp som medborgarjournalisten Peter Sweden publicerat hörs det muslimska stridsropet ”Allahu Akbar!” från globalisterna i samband med en våldsam konfrontation med polisen. Stridsropet betyder ”Gud är större” och har kommit att förknippas så intimt med muslimska terrordåd att borgmästaren för den italienska staden Venedig tidigare i år avslöjade att han beordrat sin poliskår att skjuta först och fråga sen ifall de hör stridsropet på stadens gator.

Ifall det är verkligt politiskt motiverade våldsverkare eller bara lokala rasfrämlingar som ryckts med i upploppet är något oklart. Det är dock inte första gången som globalister använt sig av stridsropet, då en grupp feminister som protesterade mot USA:s president Donald Trump kunde höras ropa det under en demonstration i Tyskland i januari i år.

Se klippet nedan:


  • Publicerad:
    2017-10-02 01:00