Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Applåder när FN:s migrationsramverk klubbades igenom

Av Redaktionen, 2018-12-10
redaktionen@nordfront.se

GLOBALISM. Självmordsavtalet som avreglerar nationalstaters bestämmanderätt över invandringen klubbades som väntat igenom på måndagen. Många länder har vägrat skriva på det. Det demografiska trycket från FN på de länder som har skrivit på antas komma att öka.


Bild: Förenta Nationerna

När mötesordföranden Nasser Bourita klubbade igenom Global pakt om en ordnad, säker och reglerad migration, följde en flera minuter lång applåd. Högsta FN-ledningen var på plats och stats- och regeringschefer och ministrar från en del av medlemsländerna.

Under de senaste månaderna har en lång rad länder hoppat av avtalet. Först ut var USA där man menade att det strider mot landets suveränitet. Oro från andra länder har bland annat gällt ökade incitament till migration och fler lagliga vägar in i Europa för migranter.

Australien har också vägrat skriva på avtalet med hänvisning till att det underminerar landets suveränitet.

Många europeiska länder har också vägrat. Detsamma gäller Israel som inte vill veta av någon icke-judisk invandring, utan istället gärna flyger över invandrare till Europa, bland annat Sverige.

FN uttryckte oro över vad man kallar desinformationen kring vad avtalet innebär.

— All den här desinformationen om vad pakten innebär, och vad texten faktiskt slår fast, är förvånande, säger Louise Arbour, FN:s särskilda sändebud för internationell migration, till AFP.

Men trots att avtalet anses vara viktigt har det inte översatts till svenska och har diskuterats mycket sparsamt i judiska medier i Sverige. Flera kommentatorer har frågat varför inte mer rak information och kommunikation har bedrivits i de länder som har blivit ombedda att skriva på ramavtalet.

Politiskt bindande avtal
Den före detta moderate statsministern Carl Bildt erkänner också, mot vad som påstås, att migrationsavtalet de facto är politiskt bindande, även om det inte kommer att bli juridiskt bindande.

Den tidigare statsministern, moderaten och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt misstänks vara hjärnan bakom Självmordsavtalet, vilket har samma intentioner som Reinfeldt länge har propagerat för. Enligt Reinfeldt kommer Sveriges framtid från Afrika.

Bara några dagar innan Svegots YouTube-kanal stängdes och nyhetsförmedlaren blev permanent bannlyst från den judiskt ägda och styrda plattformen, avslöjade de att det nu aktuella FN-avtalet författats av Reinfeldts regering och överlämnades till riksdagen 2014.

Svegot skriver att Moderaternas klagande på den sittande övergångsregeringen över att frågan inte har behandlats i riksdagen ter sig löjligt, då det är Moderaterna själva som har skapat det. Fem år senare dyker samma ord skrivna i propositionen upp i FN:s Självmordsavtal, skriver Svegot.

Flera demonstrationer mot den odemokratiska hanteringen av ärendet har hållits i flera städer. Massmedier och partiföreträdare i Sverige har hetsat mot medborgare som protesterar mot ramavtalet.

Bland annat har Sverigedemokraternas Hilda Frick kallat motståndare till FN:s övertagande av nationell migrationspolitik för extremister från ”vitmaktrörelser”och menar att Sverigedemokraterna minsann är ”seriösa” och inte något ”extremistparti”. Istället stödjer Frick alltså den judiska makten som styr genom FN, på bekostnad av det nordiska folket.

Ramverket  ska antas formellt i form av en resolution i FN:s generalförsamling den 19 december.

Källor:
FN-länder har godkänt migrationspakten
Jubel när FN:s migrationsramverk klubbades igenom
Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande
Allianspolitik under Reinfledt lade grunden till FNs migrationsavtal


  • Publicerad:
    2018-12-10 15:20