SIONISM. Utan Israels stängsel mot Egypten skulle landet vara ”ett öppet mål för terrorister, eller ännu värre – afrikanska infiltratörer”. Detta fastslog Israels premiärminister Benjamin Netanyahu nyligen under ett tal på Negev-konferensen i israeliska Dimona.


Benjamin ”Bibbi” Netanyahu talar om hotet mot Israels judiskhet.

Det var under måndagen som Israels korruptionsanklagade premiärminister Benjamin Netanyahu kommenterade det stängsel som den sionistiska skurkstaten rest längs landets gräns mot Egypten. Netanyahu menade att muren är en ”garant för Israels judiskhet”, eftersom hundratusentals icke-judiska ”infiltratörer” annars hade kunnat välla in i landet obehindrat.

— Utan stängslet skulle vi utsättas för allvarliga attacker av terrorister från Sinai, och något mycket värre: En flod av illegala migranter från Afrika, konstaterade den israeliske premiärministern.

Uttalandet kommer efter att Israel beslutat att utvisa tiotusentals afrikaner från landet, med motiveringen att de är just ”infiltratörer”.

— Hur skulle vi kunna säkra en judisk och demokratisk stat med 50 000 och sedan 100 000 och 150 000 migranter per år. Efter en eller en och en halv miljon skulle man kunna stänga igen butiken, sade Netanyahu och fortsatte:

— Men vi har inte stängt igen. Vi byggde ett stängsel, samtidigt som vi, med tanke på säkerheten, gör stora investeringar i infrastrukturen.

Som jämförelse har Sverige, med endast drygt en miljon fler invånare än Israel, sedan 2015 redan passerat 100 000-gränsen vad gäller migranter per år. Enligt officiell statistik är cirka 3 miljoner av Sveriges nästan 10 miljoner invånare icke-svenskar. Ifall detta innebär att Netanyahu menar att Sverige endast har att ”stänga igen butiken” eller ej framgick dock inte av hans tal.

Källor:
Netanyahu says ‘flood’ of African migrants worse than Sinai terrorists
Rekordstor invandring under 2015


  • Publicerad:
    2018-03-21 10:00