JUDEFRÅGAN. I ett något bisarrt inlägg i debatten kring de många korruptionsutredningar gentemot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hävdar nu en israelisk politiker att dessa är helt onödiga. Detta eftersom att den judiska rasen är så smart och överlägsen att det judiska folket hade märkt ifall deras kriminelle premiärminister var korrupt.

Den judiska rasen är så överlägsen att man inte behöver undersöka korruptionsanklagelser mot Israels premiärminister. I alla fall enligt den israeliska Likud-politikern Miki Zohar.

Juden Benjamin ”Bibbi” Netanyahu leder i egenskap av premiärminister en koalitionsregering av judisk-rasistiska och sionistiska högerpartier som sedan 2015 regerar över skurkstaten Israel. Under mandatperioden har flertalet anklagelser om korruption riktats mot Netanyahu, som förutom medieskriverier även resulterat i polisiära utredningar och en överhängande risk att premiärministern ställs inför riksrätt.

Korruptionsanklagelserna mot premiärministern har inte varit helt okontroversiella i den judiska staten, och i mångt och mycket har det delat landet i tu. Nu har dessutom Netanyahus partikollega och Knessetledamoten Miki Zohar fört fram ett nytt sätt att se på saken:

— Jag ska tala om något väldigt grundläggande. Du kan inte lura judarna, oavsett vad tidningarna skriver. Israels allmänhet är en befolkning som tillhör den judiska rasen, och hela den judiska rasen är de mest högstående människorna, de smartaste, de mest insiktsfulla, sade Zohar nyligen under en israelisk radiodebatt angående korruptionsanklagelserna gentemot Netanyahu.

Zohar fortsatte genom att citera opinionsundersökningar som genomförts i skurkstaten, vilka visar ett fortsatt starkt stöd för Netanyahu. Enligt Zohar bevisar detta att judarna är för smarta för att luras av omfattande mediebevakning av korruptionsskandalen.

Ahmad Tibi, som är ledare för det israeliska arabnationalistiska partiet Ta’al, postade efter radiodebatten en meme på Twitter, bestående av en bild på Zohar med texten ”En folkvald representant i ’den judiska staten’ presenterar: Raslära”:


Varpå ett smärre Twitterkrig bröt ut mellan Zohar och Tibi.

Zohar kom senare även att försöka förneka att han påstått att judar var en ”överlägsen ras”. Inte för än man spelade upp hans uttalande för honom erkände han belåtet:

— Vad kan man göra? Vi är välsignade av Gud… Jag behöver inte skämmas över att det judiska folket är det utvalda folket: Det smartaste och mest speciella folket i hela världen.

Källa:
Israeli MP invokes the supremacy of ‘Jewish race’ in bizarre pro-Netanyahu tirade


  • Publicerad:
    2018-06-15 21:00