SVERIGE. De bästa av förutsättningar, men resultatet blev inte vad man hade hoppats på.

Förespråkarna för massinvandring och folkmord på vita hoppades naturligtvis på att rida vidare på trenden om massiva Black Lives Matter-demonstrationer när det var dags att samla massorna i de tre större städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Extremvänstern ville såklart också skapa kaos som man gjort i USA, där AFA:iter avslöjats med att ha delat ut pengar till svarta för att starta upplopp. Med tanke på de mäktiga krafter man haft bakom sig, och med en poliskår som uppträtt än mer handlingsfattigt än vanligt, kan inte demonstrationerna ses som annat än rena fiaskon.

På sociala medier kan man nu se besvikelsen över det låga deltagarantalet där antirasister lite här och där pratar om förhoppningar som grusats. Deltagarantalen talar sitt tydliga språk: I Stockholm ska man ha samlat 8 000 personer, i Malmö 2 000 och i Göteborg 3 000. Notera att detta är siffror från mainstream-media vilka alltid frisserar denna typ av siffror. Det rör sig alltid om rena rama glädjesiffror där man inte sällan fördubblar siffrorna, vilket är troligt att man gjort just i Stockholm.

Visst kan ”tusentals” låta väldigt mycket, men det som gör dessa siffror så anmärkningsvärt låga är att demonstranterna i denna samlade attack mot vita har haft globalistelitens och systemets fulla stöd i ryggen. Stämningen har varit uppiskad för att mana fram gigantiska folkmassor.

Här har massmedia piskat upp de mångkulturella massorna i veckor och gjort allt för att uppslutningen ska bli maximal. Kändisar världen över har slutit upp för att göra Black Lives Matter trendigt, och i många fall deltagit i demonstrationerna. Inflytelserika judiska finansiärer som George Soros har finansierat upploppen. Sociala medier-jättarna har också varit en stor del av kampanjen där de antingen rekryterat direkt till Black Lives Matter-demonstrationerna eller censurerat filmer som visar på vilka konsekvenser dessa haft med grova övergrepp på vita.

I Sverige har dessutom polisen gett sitt fulla och uttalade stöd till demonstrationer och till och med, som i fallet med poliskvinnan i Stockholm, tagit direkt del i demonstrationen och lett politiska talkörer mot vita. Efter demonstrationen i Stockholm stod det genast klart att det är tämligen riskfritt att starta upplopp; det kommer ändå att hyllas i massmedia – och av polisen!.

Visst går det att skylla på corona. Socialdemokraterna har kanske inte varit alltför hyllande då man driver en linje som ska minska smittspridning i samhället. En del kan ha stannat hemma, visst. Samtidigt har dessa demonstrationer dammsugit förorterna i jakt efter både ”offer för den strukturella rasismen” och de många kaosmänniskor som bor där, varav de senare med all säkerhet inte bryr sig om corona när möjligheten att skapa kaos står vid dörren.

Det här skulle vara årets happening, dagen då antirasisterna och de färgade massorna skulle göra upp med de vita förtryckarna en gång för alla. Totalt uppbackade av den globala elit som styr världen, hyllade som hjältar i massmedia och i stort sett immuna för repressalier om de begår fel. Det slutade med deltatagarsiffror som påminner om en allsvensk match – i ishockey!

Detta är goda nyheter för oss nationella. Om detta är vad som kan frammanas i Sverige – trots en massiv propaganda i alla mainstream-medier och via sociala nätverksjättar – visar det bara att systemet börjar förlora sitt grepp över massorna. Det visar att den anti-vita rasismen har systemets fulla stöd, men inte folkets!

Kanske beror detta på att vanligt folk börjat inse hyckleriet från de styrande när uppmärksammade mord på svenskar – den senaste tiden morden på Wilma Andersson, Anna-Lena Lernhede och Tommie Lindh – inte leder till några politiska växlar alls i massmedia utan att man snarare gör allt i sin makt för att tona ned dem. Detta samtidigt som mordet på en svart, kriminell person i USA får gigantiska proportioner. Särskilt hycklande blir det när det inte finns några belägg alls för att mordet på George Floyd berodde på någon rasism. Det dör fler vita av polisvåldet i USA.

Samtidigt som de fiaskoartade deltagarantalen har Black Lives Matter – i Sverige men framförallt i USA – visat vad som händer när man samlar en mångkulturell pöbel och parar denna med psykiskt sjuka vänsterextremister. Filmer sprids nu från USA som visar hur pöbeln begår grova övergrepp mot vita, däribland åldringar och hemlösa. Denna samlade attack på vita har förmodligen lett till många bryska uppvaknanden och en medvetenhet om ras hos många.


  • Publicerad:
    2020-06-07 18:17