GÖTEBORG. Under gårdagens svartmakt-demonstration i Göteborg fick en familj se sitt bohag plundras och slås sönder av en grupp vilda BLM-afrikaner. Afrikanerna passade på att hoppa in i flyttbilen och slita upp flyttkartonger vars innehåll de sedan kastade ut på gatan.

En familj som höll på att flytta in i sitt nya hem i centrala Göteborg fick under gårdagens kaotiska Black Lives Matter-demonstration i staden se sitt bohag plundras och slås sönder av runt tio vilda afrikaner, skriver Fria Tider.

En film som visar händelsen sprids nu på sociala medier och visar hur afrikanerna hoppar in i lastbilen, sliter upp flyttkartonger som de rotar runt i och kastar omkring och vars innehåll de sedan sprider på gatan och trampar runt bland.

Familjen kunde inifrån huset se den pågående förstörelsen.

— Jag höll på och bära in saker när jag började höra hur det small i området, sen kom folk som började ropa ”spring” och som sa att jag skulle gå in i huset, berättar kvinnan som höll på att flytta in.

Efter det kom en grupp svartmakt-demonstranter och demolerade det mesta av det som fanns i lastbilen. Sonens teckningar spreds ut på gatan och demonstranterna slog även sönder flera fönster i husen på gatan.

Demonstrationen har i regimens media beskrivits som ”lugn” och ”fredlig”.


  • Publicerad:
    2020-06-08 10:50