Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Myten om kravet på blond- och blåögdhet

Film av Zoomer Historian Om segermakternas mytbildning om att bara blåögda och blonda accepterades i Tredje riket. 

Tucker kastar masken

Vita snart en minoritet i USA enligt honom ”Nazism” att vara missnöjd över detta.

Region Värmland gör bisarr reklam om amning

Muslimska sköterskor och svarta ”transföräldrar” Stänger av kommentarsfält efter kritikstorm.

Coca Colas krav på sina vita anställda: ”Var mindre vita!”

ANTIVITHET. Coca Cola vill att deras vita anställda ska genomgå kurser i ”kritisk rasteori” där de uppmanas att ”vara mindre vita”. Det var en visselblåsare på företaget som avslöjade läskjättens antivithet.

Brittiska the Sun hängde ut Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg: ”En av planetens farligaste män”

UTRIKES. Brittiska the Sun har i en lista med bland andra islamistiska terrorister hängt ut Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Frihetskämpen och den okuvlige men fredlige idealisten påstås i artikeln vara en av ”planetens farligaste män”.

Konsthall i Bryssel firar Beethovens födelsedag – med afrikansk “Beethoven”

KULTURMARXISM. Kulturcentret BOZAR i Bryssel firar Beethovens 250-årsdag med en svart Beethovenutställning och Black Lives Matter-uppspelningar av Beethovens opera Fidelio.

H&M släpper ny antivit reklamkampanj

ANTIVIT PROPAGANDA. Klädföretaget H&M har släppt en ny antivit reklamkampanj. Videon är fylld av antivita, mångkulturella inslag och rasblandade par. ”Framtiden är här”, proklamerar en svart kvinna.

INSÄNDARE: Judiska företrädare kräver att Sverige blir en tyrannstat: ”Förbjud Nordiska motståndsrörelsen!”

INSÄNDARE. Annelie Torvall bemöter i en insändare den debattartikel som Svenska Dagbladet publicerade på söndagen, där fyra företrädare från judiska organisationer kräver att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas.

Antinordiska SAS går back tre miljarder

EKONOMI. Flygbolaget SAS – som i februari publicerade en antinordisk reklamfilm där man bland annat lät en afrikan hävda att han har vikingaförfäder – går nu back tre miljarder på grund av coronapandemin.

Ingen vit jul för Amazon – lanserar antivit julfilm med enbart afrikaner

KULTURMARXISM. Årets julannons från näthandelsjätten Amazon är en antivit propagandafilm med enbart svarta skådespelare.

Tungt beväpnad svart milisgrupp marscherade genom Lafayette

USA. På lördagen marscherade den svarta milisgruppen NFAC genom Lafayette i Louisiana i USA. Organisationen protesterade mot att en knivbeväpnad svart man, som i augusti försökte ta sig in i en närbutik, sköts ihjäl av polisen.

Jude i SVT sprider hat mot vita européer

JUDISK PROPAGANDA. Public Service låter juden Eli Weismann från Stockholm ösa ur sig hat mot vita européer i SVT-programmet Utrikesbyrån.

Rasistisk bänk i Oslo är exkluderande – ska bort

KULTURREVOLUTIONEN. Carl von Linné-bänken i Oslos botaniska trädgård är politiskt obekväm och ska bort, tycker rasfrämmande företrädare för Socialistiska vänsterpartiet och partiet Rødt.

Afrikansk familj i USA fick hakkors klippt i gräsmattan

OY VEY. Hakkorset i gräsmattan upptäcktes av en drönare som filmade ett bostadsområde. Det kan vara ett hatbrott, säger Polisen i North Carolina.

Patriotiska britter fick BBC att backa

UTRIKES. När BBC hotade med att ta bort klassiska sånger som ”Rule Britannia” från den patriotiska tillställningen the Proms utlöstes en proteststorm bland britterna. Efter att över 100 000 personer undertecknat en namninsamling tvingades det vänsteraktivistiska public service-företaget att backa.

IKEA-katalogen kritiseras för att diskriminera vita: ”Demoralisering av det svenska folket”

ANTIVIT PROPAGANDA. Den senaste IKEA-katalogen har på sociala medier kritiserats för att visa väldigt få svenskar och att nästan helt ha rensat bort vita svenska män. Istället uppges huvuddelen av de personer som visas på bilderna vara personer av utomvästlig härkomst.

Självhatande vita “baizuo” – ett växande samhällsproblem

SJÄLVHATANDE VITA. Vita kulturmarxister uppmärksammas på Twitter när de piskar sig själva rena från ”vit skuld”. I Kina kallas vita självhatare för baizuo, en term som lanseras alltmer i USA.

Borgmästaren Sadiq Khan utlovar kulturrevolution i London

ANTIVIT PROPAGANDA. Londons pakistanske borgmästare Sadiq Khan utlovar nu en kulturrevolution i staden. Historiska ”olämpliga” minnesmärken ska rensas bort medan nya som hyllar etniska minoriteter och sexuella avvikelser ska tillkomma.

Alice Bah Kuhnke gråter ut om rasismen – godkände nedsmältning av svenskt kulturarv

ANTIVIT PROPAGANDA. På Alice Bah Kuhnkes initiativ förväntas EU-parlamentet i morgon fördöma den ”strukturella rasismen”. Bah Kuhnke godkände som kulturminister nedsmältning av oersättliga föremål från vårt svenska kulturarv – en typ av rasism som svenskarna dock förväntas acceptera.

Pakistaniern Sadiq Kahn stämplad som Londons värsta borgmästare någonsin

ANTIVIT RASISM. Britter sörjer att Londons pakistanske borgmästare Sadiq Kahn river statyer föreställande historiska brittiska personligheter.

Sveriges Radio uppmuntrar fördomar om vita och mörkar sanningen

ANTIVIT PROPAGANDA. Den skattefinansierade propagandakanalen Sveriges Radio publicerade på söndagen en starkt vinklad artikel som ska förstärka bilden av svarta som en utsatt och jagad grupp. I artikeln utmålas amerikansk polis som rasister som används för att ”förtrycka den svarta befolkningen”.

Afrikaner plundrade flyttbil i Göteborg under Black Lives Matter-kaos

GÖTEBORG. Under gårdagens svartmakt-demonstration i Göteborg fick en familj se sitt bohag plundras och slås sönder av en grupp vilda BLM-afrikaner. Afrikanerna passade på att hoppa in i flyttbilen och slita upp flyttkartonger vars innehåll de sedan kastade ut på gatan.

Ny BLM-demo idag – polisen uppger att de delar värdegrund med svartmakt-demonstranterna

INRIKES. En ny ”Black Lives Matter”-demonstration kommer att hållas i Göteborg under dagen. Polisen som öppet säger sig dela svartmakt-demonstranternas värdegrund menar dock att det inte är politik utan ”grundläggande värden i polisorganisationen”.

Ny ”Black Lives Matter”-demonstration ikväll – flera tusen personer har redan anmält sig

INRIKES. En ny ”Black Lives Matter”-demonstration kommer att hållas under kvällen, denna gång på Ribersborg i Malmö. Trots att corona-restriktionerna begränsar antalet personer som får samlas åt gången till endast 50 och att flera tusen personer redan anmält sig på Facebook har polisen valt att ge tillstånd för demonstrationen.  

Poliskvinna ödmjukar sig på knä – byter sida under pågående polisinsats

INRIKES. Polisen fick under gårdagens ”Black Lives Matter”-manifestation i Stockholm – som samlat långt fler än de 50 personer som tillståndet medgav – order om att upplösa folksamlingen. Då valde en kvinnlig polis att istället ansluta sig till manifestationen och liera sig med aktivisterna.

FILM: Bisarr vit underkastelse för svart rasism i USA

DET SVARTA VÅLDET I USA. Dominansvåld där afrikaner tvingar vita på knä för att be om ursäkt för ”sitt vita privilegium” blir virala videor på nätet.

Efter USA-kravallerna – propaganda riktad till barn intensifieras

UTRIKES. Barnkanalen Nickelodeon avbröt under dagen sina sändningar i nästan nio minuter i syfte att få barn att vara ”solidariska” med svarta och ta avstånd från ”rasism”.