USA Den populäre Fox News-programledaren Tucker Carlson medverkade i en show på Youtube där han gjorde analysen att vita snart är en minoritet i USA. Han drar sedan slutsatsen att en pro-vit kandidat kommer dyka upp, något han klassar som ”nazism” och att han kommer be denna kandidat ”dra åt helvete”

Fox News populäre och stundtals kontroversielle programledare Tucker Carlson har medverkat i Adam Carollas show på Youtube där han gjorde grovt antivita uttalanden. I videon som publicerades igår förklarade han bland annat att vita snart kommer att vara en minoritet i USA.

— USA är på väg att bli icke-vitt, alla är exalterade över detta. Eller oavsett om du är exalterad över det eller inte, det spelar ingen roll, vita människor kommer att vara en minoritet och det snart. Det betyder att i något skede, förmodligen under min livstid, kommer det att komma någon som säger att ’jag representerar de vita!, jag är kandidaten för den vita röstaren!’, förklarade Carlson för Carolla.

— För protokollet vill jag bara säga att jag kommer be den personen dra åt helvete!, basunerade han också upprört ut.

Twitteranvändaren West Country Bumpkin har publicerat det cirka en minut långa antivita uttalandet på Twitter.

Tucker drog sig inte heller för att använda det antivita uttrycket ”nazist” som fungerar som ett skällsord för nationalsocialister eller människor som generellt sett engagerar sig i kampen för de europeiska folkens överlevnad.

— Men den här idén att någon med en viss hudfärg, vilken hudfärg som helst, eller vilken etnisk bakgrund som helst automatiskt pratar för alla de som delar den hudfärgen, är en nazist-idé och jag motsätter mig den totalt.