Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Stenkastning under utryckning försenade sjuktransport – fick byta ambulans

MÅNGKULTUREN. En anmälan om blåljussabotage upprättades i Sollentuna sedan en ambulans vandaliserats medan dess personal befann sig i en patients lägenhet. Sjuktransporten försenades då man tvingades byta ambulans.

Afrikaner plundrade flyttbil i Göteborg under Black Lives Matter-kaos

GÖTEBORG. Under gårdagens svartmakt-demonstration i Göteborg fick en familj se sitt bohag plundras och slås sönder av en grupp vilda BLM-afrikaner. Afrikanerna passade på att hoppa in i flyttbilen och slita upp flyttkartonger vars innehåll de sedan kastade ut på gatan.

Modeskaparen Karl Lagerfeld: “Paris har blivit en mardröm”

PARIS. Den tyskfödde modeskaparen Karl Lagerfeld, som bott i Paris sedan 50-talet, säger sig inte känna igen staden längre på grund av allt mångkulturellt våld och all terrorism utan menar att staden har blivit som en "mardröm".

Somalier angrep journalister i Rinkeby – permobilförare kontrar och kör på somalier

SVERIGE. När australienska journalister besökte Rinkeby blev de påkörda av en bil och angripna av en maskerad pöbel av afrikanska män. En modig permobilförare ryckte dock ut till journalisternas försvar och körde i hög hastighet rakt in i en av angriparna och drev bort honom från journalisterna.