MÅNGKULTUREN. I en uppmärksammad dokumentär på Youtube visas hur brittiska poliser talar om för brittiska kvinnor att de ska följa shariaregler, och att brittisk lag ska tillämpas olika på britter respektive rasfrämlingar.

Skärmdump Youtube

Brittiska polisen sopar helst uppenbara brott begångna av islamister under mattan för att de inte själva ska framstå som rasistiska och få motta dödshot från islamister.

I dokumentärfilmen presenteras flera chockerande exempel där brittiska polisen talar om att brittiska kvinnor ska be till Gud för att få förlåtelse, att de bör gå till en shariadomstol för att få upprättelse i stället för att gå till offentlig domstol och att kvinnlig omskärelse är ”en fullkomligt ren och respektabel aktivitet”.

I en sekvens får vi se en brittisk kvinna ifrågasätta varför polisen inte upprätthåller lagen om att allmänheten inte får samlas i grupper och be offentligt. Polisen säger då att han och hans kolleger gör medvetna undantag för islamisterna som ligger samlade på marken i parken och ber offentligt. Nästa morgon får vi se hur polisen kommer och arresterar kvinnan och för bort henne med våld från sitt eget hem utan att ange någon annan förklaring än att hon har ”obstruerat rättvisan” genom att upplysa polisen om att de själva inte efterlever den brittiska lagstiftningen.

Filmen är ett viktigt och nödvändigt dokument som på ett mycket obehagligt sätt visar hur långt islamiseringen och folkutbytet faktiskt har gått i Storbritannien.

Källa:
Western Sharia Police


  • Publicerad:
    2018-08-05 15:45