Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Chef på boende för “ensamkommande flyktingbarn” misstänks för mord på sin egen pappa

Av Redaktionen, 2016-08-17
redaktionen@nordfront.se

BROTT. En 41-årig kvinna, tidigare chef för ett boende för ”ensamkommande flyktingbarn”, misstänks tillsammans med en 18-årig asylsökare för mordet på sin pappa. Kvinnan har tidigare figurerat i media då hon anklagades för att ha haft samlag med asylsökare mot deras vilja.

johanna möller

Johanna Möller med invandrarmän.

Nordfront har tidigare rapporterat om en 41-årig kvinna som var chef på ett boende för ”ensamkommande flyktingbarn”. Kvinnan anklagades för att ha haft samlag med unga asylsökare mot deras vilja. Invandrarna påstod att den kvinnliga chefen vid ett flertal tillfällen ska ha bjudit de unga männen på alkohol och sedan haft sex med dem.

Hon ska ha sagt till dem att hon skulle kontakta Migrationsverket och se till så att de skulle bli utvisade om de inte hade samlag med henne. När kvinnan konfronterades av anklagelserna förnekade hon till alltsammans och menade att asylsökarna ljög.

Det är påhitt. Det skulle aldrig ske. Det är så mycket smutskastning i den här branschen, sa kvinnan då.

En anmälan om sexbrott gjordes till polisen men utredningen lades sedan ner i brist på bevis.

Nu stormar det dock kring den 41-åriga kvinnan ännu en gång, som enligt uppgifter ska heta Johanna Möller. Denna gång är hon anklagad för mord och mordförsök som hon ska ha begått tillsammans med en 18-årig asylsökare vid namn Mohammad Rajabie, som även var Johannas sambo.

Möller och Rajabie greps under tisdagen misstänkta för att ha mördat Möllers pappa samt mordförsök på Möllers mamma, som inledningsvis var misstänkt för mordet men snabbt avskrevs från utredningen. Händelsen inträffade vid Möllers föräldrars sommarstuga i Arboga.

Inte nog med det så har uppgifter framkommit om att Möllers tidigare man avled under ”oklara omständigheter” förra året. Mannen ska ha drunknat i en sjö utanför sommarstugan i Arboga och det ska ha dröjt 12 timmar innan Möller anmälde maken försvunnen. Enligt uppgifter ska Johanna strax innan dödsfallet ha tecknat en livsförsäkring på sin man och strax efter händelsen ska hon ha köpt en lyxbil till sig själv.

Drunkningen rubricerades som en olycka men beslutet har överklagats av ett försäkringsbolag och enligt uppgifter tittar nu polisen närmare på det dödsfallet också.

Johanna Möller driver Pangelius familjehemsvård AB med organisationsnummer 559031-6823.

Källor:
18-åringen misstänks mördat med kvinnan
Arboga: Misstänkt mord på Göran Möller, 2016-08-03
Johanna Möller (Facebook)


  • Publicerad:
    2016-08-17 13:38