SÄPO När en trogen Nordfrontläsare städade sitt hem upptäckte han en mystisk penna under en soffa. Nordfront vill nu gärna komma i kontakt med pennans ägare.

Nordfront har kontaktats av en läsare, som också är musiker i ett nationellt band, angående ett mystiskt fynd som han gjorde i sin lägenhet. Fyndet gjordes under en soffa i samband med att läsaren städade hemmet. Både läsaren och Nordfront undrar nu om pennans ägare vill träda fram.

— Det står ”Säkerhetspolisen” på pennan. Den är väldigt tung och kompakt, men innehåller ingen dold James Bond-teknologi vad jag kan se, berättar läsaren.

Ingen i musikerns umgängeskrets vill kännas vid pennan eller något samröre med organisationen i fråga. Pennan går heller inte att köpa av allmänheten, vad Nordfront erfar.

Närbild på Säpo-pennan.

Nordfront vill nu gärna komma i kontakt med personen som saknar denna penna så att den kan återgå till dess rättmätige ägare. Dessutom vill Nordfront gärna ställa frågor till ägaren kring hur pennan kunde hamna i läsarens hem.

Om du är pennans ägare, vet mer om pennan eller kanske själv hittat en liknande penna i ditt hem, kontakta då gärna Nordfront på redaktionen@nordfront.se.